Био Ойл / Bio Oil масло срещу белези, стрии, пигментации

2
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Bio-Oil е натурално масло с бързо абсорбиране, което подпомага подобряването вида на кожата при белези, стрии и пигментации. Уникалната му формула, с патентована съставка PurCellin Oil™, е доказала ефективността си при дехидратирана кожа и признаци на стареене. 

Био Ойл е изключително ефективен за:

– подобряване вида на кожата при нови и стари белези.

– намаляване на риска от поява на стрии по време на бременност, при бърз растеж в юношеска възраст или рязка промяна в теглото. Подобрява вида на кожата при вече съществуващи стрии.

– подобряване вида на кожата при пигментации и петна, в резултат на хормонален дисбаланс, след употреба на избелващи продукти или прекомерно излагане на слънце.

 – спомага за заглаждане на кожата и намаляване на бръчките на лицето, деколтето и тялото.

 – за дехидратирана кожа, като спомага за възстановяването на естествено съдържащите се в кожата масла, които са изчерпани от резки климатични промени, често къпане или изсушаване на кожата от климатици и отопление.

Био Ойл е подходящ за всеки тип кожа, тъй като се абсорбира изключително бързо. Може да се използва по време и след бременност. Действа хидратиращо, прави кожата мека и гладка и има лек натурален аромат.

Формулата на продукта комбинира растителни екстракти (невен, лавандула, розмарин и лайка) и витамини (A и E) в маслена среда. Иновативната съставка PurCellin Oil осигурява пълното абсорбиране на благотворните вещества от растителните екстракти и витамини в кожата. Тя прави консистенцията на формулата лека и не мазна.

Био Ойл не съдържа парабени, консерванти и оцветители.

Състав:

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retintyl Palmitate (Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Anthemis Nobilis Oil (Chamomile Oil), Lavender Oil, Rosemary Oil, Calendula Oil, Helianthus Annus Seed Oil, Glycine Soja Oil, BHT, Biabolol, Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Alpha Isomethyl Ionone, CI 26100.

Начин на приложение:

За подобряване вида на вече съществуващи белези, Bio-Oil се нанася върху засегнатите зони 2 пъти дневно в продължение на минимум 3 месеца. Въпреки, че белезите са постоянни по природа, Bio-Oil е създаден, за да подобри вида им. Ефектът е индивидуален.

По време на бременност, Bio-Oil се нанася два пъти дневно, от началото на втория триместър, с масажни движения върху зоните, склонни към образуване на стрии: корем, ханш, гърди, долна част на гърба и горната част на бедрата.

Като хидратираща грижа или против стареене Bio-Oil трябва да се нанася 2 пъти дневно (сутрин и вечер) върху чиста и суха кожа.

Предупреждения:

Само за външна употреба. Не използвайте върху раздразнена кожа.

Още информация за Био-Ойл виже тук.