Марина Кискинова засне лятна фотосесия

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Талантливата певица и актриса Марина Кискинова засне лятна фотосесия в спортно-елегантен стил. Снимките са цветни и слънчеви, на фона на атрактивни графити. За фотосесията певицата позира пред обектива на фотографа Василена Василева с няколко различни аутфита. Част от тях са от последната колекция на световноизвестния бранд Just Cavalli.

Първата визия се състои от къси панталонки в черно с дантела по краищата, комбинирани с топ в етно мотиви. Втората визия са къси панталонки в лилаво и бяло, комбинирани с ефектен топ и туника в морски и плажни принтове. Стилна къса рокля в бяло и зелено, с гол гръб и акцент в деколтето е последният аутфит от фотосесията на Марина Кискинова с моделите на италианския бранд. Част от снимките са заснети и в любимия стил на певицата хип-хоп и R&B – в черна секси мини рокля по тялото, бели кецове и спортна шапка.

Марина Кискинова не спира да работи и през летния сезон. След кратка почивка на остров Закинтос в Гърция, тя вече подготвя нова песен, която ще излезе в края на лятото. Преди броени дни Марина участва като актриса в новия клип на песента на Ogi 23 ft. Дичо „Чернова“. Дипломираната актриса в класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ ще играе за последно постановката „Ателие“ със своите колеги от „Актьорство за драматичен театър“ на фестивала в „Сцена на кръстопът” в Пловдив през есента.

Съвсем скоро ще бъде готова и официалната страница на певицата, където ще може да се намери актуална информация за всички нейни проекти и видеоклипове, както и за предстоящите й активности.

Етикети:
дамска мода, дефиле, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, онлайн пазаруване, Отблизо, Шопинг експерт