Метал Еколъджи

2
Добави коментар
msger
msger

Метал Еколъджи
„МЕТАЛ ЕКОЛЪДЖИ“ ЕООД е фирма, чийто предмет на дейност е изкупуването и рециклирането на стари коли за скрап. Ние сме избрали именно тази насока за реализация, тъй като основният проблем на нашия век е замърсяването и изхвърлянето на битови отпадъци в околната среда. Няма значение дали изхвърляме малки или големи боклуци, крайният резултат е че превръщаме природата в едно голямо сметище.
Надяваме се, че ще успеем да помогнем за възтановяването на чистотата на тревните площи, парковете и дори на улиците. Държим на екологията, тъй като тя се превръща не само в част от нашия живот, но за някои хора тя стана самият живот. Навлезе във всички обществени сфери и ясно показа, че ще остане за дълго. Годишно се провеждат различни мероприятия, подкрепящи екологията и нейните идеи. „МЕТАЛ ЕКОЛЪДЖИ“ ЕООД се е заела със задачата да бъде сътрудник на еко целите и да спомогне за един по зелен свят. Не стойте безучастни в това благородно дело, тъй като то ще се отрази и на вашия живот. Не чакайте състоянието на околната среда да се влоши, за да започнете да мислите за нея!

Пълна карта на сайта за бързо навигиране.

За нас
Ние предлагаме и най – добрата цена за старата ви и ненужна кола на пазара. Избирайки нас, вие избирате най – доброто решение на вашия проблем. Разполагаме със специализирана техника за транспортирането на вашия автомобил до нашия склад за скрап. Дори, нещо повече предлагаме тази услуга напълно безплатно на територията на град София. Гарантираме ви, че вашият автомобил ще бъде обработен по въведените стандарти за тази дейност и повече никога няма да замърсява околната среда. Самият процес рециклиране преминава пред няколко фази, но накрая се получават материали, готови за повторни използване. При реализирането на метода се спестяват до 60% от електроенергията, която би била необходима за производството на новите ресурси, както и други допълннителни суровини, най – основния от които е водата. По този начин даваме нов живот на вече използваните ресурси с цел по – малко замърсяване на околната среда. Тъй като от самото си създаване те вредят на природата – замърсява се когато се произвеждат, защото в атмосферата се изпускат вредни емисии, замърсява се и когато се изхвърлят на боклука. Времето, необходимо за разграждане на изхвърлените отпадъци, които не се рециклират е дълго, взависимост от вида на материалите, като може да достигне до 1000 години за пластмасовите торбички.

За контакти
Ако имате стара кола, която не използвате, а тя само пречи в гаража ви, запомнете тя замърсява природата и вие сте не по – малко виновен от хората, които изхвърлят боклуците си на улиците. Помогнете да направим природата по – чисто и приятно място на живеене, защото в крайна сметка тя е нашият дом! Ще очакваме да задавате вашите въпроси на адрес: [email protected] Ще се опитаме да ви изпратим отговор възможно най-скоро. Винаги ценим клиентите си, както много държим на тяхното мнение за нас. Потърсете ни и ни съдействайте на телефон: 0890/902-211 при нас!