В тон с лятото: Бански на лалета

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Времето е горещо, лято е и ние отново сме на вълна бански! Банските ще са модерни цяло лято, затова може да си купувате нови , и нови, които да използвате и за идната година. Топлите летни дни са в разгара си и ни се иска да експериментираме с красивата си плажна визия. Подбрали сме за вас няколко съвета, както и красиви бански в различни цветове и десени, които да ви накарат да се почувствате прекрасно на плажа.

Днес сме посветили shopping expert рубриката си на вас, мъже, както и на вашите прекрасни бански на лалета, за които се пее в известната песничка. Моделите мъжки бански могат да бъдат доста различни – от прилепнали слипове до дълги сърф панталонки, през средна дължина над коленете. Ние ви съветваме да си изберете модел, който е подходящ за вашата структура, като за по-пълните мъже препоръчваме модерните сърф бермуди.

Борд шортите, както още се наричат могат да бъдат по-къси и по-дълги, но са особено актуални и не е необходимо да сте сърфист, за да си позволите тази свежа визия. Търсете само леки материи, които изсъхват бързо, за да не се чувствате некомфортно на плажа. Препоръчваме ви да разнообразявате с цветни десени. Заложете на цветовете и то смело!

 

Банските тип слипове са класически и преди години бяха единственото, което можеше да се види на плажа. Те са удобни, защото изсъхват бързо, но са прекалено изрязани и смели, подходящи само за мъже с наистина изрядна визия. Разгледайте свежите модели бермуди и слип, които сме подготвили за вас и изберете само тези, които най-много ви харесват.

Етикети:
eMODNO да имам, дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо, Шопинг експерт