Pokémon Go съвети и трикове: Как да се превърнете в Покемон мастър

1
Добави коментар
pomagai
pomagai

1. Бързо намиране на Pokémon

Можете да видите Pokémon който е наблизо чрез докосване на бялата правоъгълна лента в долния десен ъгъл на екрана. Ще се отвори прозорец, разкриващ Pokémon-и които са в непосредствена близост; натиснете един от тях и те ще се появят в бялата лента на главния екран.

Искате ли да се намери точно къде са те? Когато се движите в тази посока, ще видите зелен правоъгълник флаш около бялата лента: това означава, че сте на прав път. Дръжте позиция в тази посока, за да открие, Pokémon.

Също така, помислите за броя на стъпките под иконите покемон. Една означава, че те са много близо до сегашната ви позиция, докато три че са много по-далеч.

2. Съберете всички предмети автоматично в Покемон

Това е номер едно за спестяване на време. В Poké Stops, не е нужно физически да докоснете всички мехурчета, които се появяват за извличане на елементите там. Просто натиснете бутона X и те ще бъдат добавени към инвентара Ви.

3. Дайте всичките си бонбони на един Pokémon

Candy се използват, за да се развива вашият Pokémon. Ако искате да се постигне максимална ефективност на вашите улов, ъпгрейдвайте само едно същество, което се среща често във вашия район.

Това означава, че вие ще намерите много повече от бонбоните от този тип покемон, като по този начин можете да направите едно същество особено мощно, което ще ви даде предимство, когато се биете в спортните зали.

4. Запазване на батерията

Pokémon Go (Покемон ГО)е убиец на батерията: това е ясно на всички. Изисква интернет, GPS, камерата и много други неща. За да получите повече от вашето устройство, главата до менюто за настройки на Pokémon Go (натиснете след това Поке топката на настройките в горната част вдясно) и ще откриете, функция за пестене на батерията. Активирайте я.

5. Pikachu – Изберете го за свой пръв Покемон

Ето един чист трик за получаване на Pikachu като пръв Pokémon (Покемон). Когато създадете нов акаунт и започнете играта, професорът ще ви помоли да започнете Pokémon. Вместо да хванеш Bulbasaur, Charmander или Squirtle, се отдалечи от тях.

Дръжте и ходете с устройството докато завибрира и трите стартер покемони се появят отново до вас. Повторете това няколко пъти, докато Pikachu се появи. Хванете го и го направете ваш пръв Pokémon (Покемон).