Българка стана Miss Universal Woman of the World

15
Добави коментар
Mitko_Dimitrov
Mitko_Dimitrov

Miss Universal Woman of the World

Българките са едни от най-красивите жени на света. Факт, доказан във времето!

Ето и поредното доказателство! Българка стана .

Ради Орцева грабна титлата не само заради външния си вид, но и поради комплексни лични постижения и представяне на конкурса – политически пиар, съпруга на европейски шампион по борба и настоящ изпълнителен директор на Левски – София Борба – Орце Орцев, майка на две прекрасни дъщери и благодетел в редица благотворителни мероприятия.

Ради Орцева бе отличена и с награда за „Национален костюм“, прекрасна царска одежда, която доказва величието на един народ и предизвика истински фурор и интерес към нашата история и култура, съобщава още blife.bg.

А българската маслодайна роза и съвместната работа с Националната лаборатория по извличане на розово масло, остави траен отпечатък и импонира към награда за фотогеничност.

Тежката програма не скри усмивката от лицето на българката заради разнообразните емоционални преживявания, които бяха поднесени от организаторката на конкурса Тайс Ариас.

Miss Universal Woman of the World

Яздене на камили, уникално по рода си гей шоу  „Funny boys „, посещение на спа колизеум от най- висок клас и дегустация на местни деликатеси.

Paloma fashion – дизайнер Поля Кинова, Princess collection – Мая Великова, Дони Василева и мениджърът и собственик на конкурси за красота в България Меги Савова са се погрижиха за визията на една българка, която предизвика скандирания: „Bulgariaaa“ в Gran Canaria Las Palomas и която донесе със себе си познанията от един нов свят и една различна култура.

Още по темата:

Българка стана най-красивата баба във Вселената

Българка стана шеста на Мисис Свят 2016 г.

Мис България 2015 – копие на Анджелина Джоли

България има своята нова Мис България 2015

Българка стана четвъртата най-красива жена в света

Мис България 2015 г. Марина Войкова – чете Яворов и хапва български гозби

Miss Universal Woman of the World

Ради Орцева

Miss Universal Woman of the World