Мика Стоичкова се омъжи скромно (Снимки) :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: facebook

Дъщерята на Христо Стоичков вече официално е семейна дама. Мика е сключила брак със своя годеник, Айкут, на буквално малка церемония само с най-близки приятели, пише blife.bg.

 

Мика е облечена в черна рокля на бели точки и семпли сандали, а годеникът ѝ е с къси панталони и маратонки. Издава ги единствено големият букет в ръката на Стоичкова и поздравленията на приятели под снимката.

По повод предстоящата сватба, слуховете упорито твърдяха, че тя ще се състои в три пищни церемонии по желание на Мика, а искането на Айкут всичко да приключи бързо и само пред най-близките дори не беше на дневен ред. Явно новият зет на Христо Стоичков е успял да се наложи и в крайна сметка младото семейство подписа само пред най-близките.

 

Дъщерята на Христо Стоичков се сгоди за приятеля си след като прекрати двугодишна връзка с Иво Аръков, пише tialoto.bg. Мика е бременна от вече законния си съпруг и се очаква да роди момиченце в началото на есента.