ЦСКА излиза довечера срещу Нефтохимик :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

ЦСКА излиза довечера от 21,15 ч. на стадион „Българска армия“ срещу новака в елита Нефтохимик с мисълта да заличи лошото впечатление от загубата с 0:1 от Верея в Стара Загора в миналия кръг. „Червените“ са настроени за голово шоу срещу бургазлии, а такова извън терена също е осигурено. В ложите ще седне мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков, който е акционер в клуба, пише Sportal.bg.

 

Очаква се Камата да се обърне и към феновете на ЦСКА и да ги призове за обединение. Стоичков не е бил мач на „Армията“ от юни 2013 г., когото в качеството си на треньор изведе тима до поеда с 2:0 над Славия.

 

От ЦСКА планират и събитие по повод 75-ия рожден ден на легендата Димитър Якимов, който беше на 12 август. На терена червените ще търсят изразителен успех, а треньорът Христо Янев е направил няколко промени в сравнение с двубоя срещу Верея, като основно ще бъде засегната отбраната.

 

В тима на гостите няма кадрови проблеми. Нефтохимик не показа нищо впечатляващо в първите два кръга. Амбициите на треньора Димчо Ненов са тимът му да играе като с равен с ЦСКА.