Защо е важна профилактиката на зъбите?

1
Добави коментар
seomystic
seomystic

Знаете ли, че зъбите ви трябва да се проверяват от стоматолог поне два пъти годишно?

Профилактиката е препоръчително да включва преглед на общото здраве на устната кухина и почистване на натрупания зъбен камък. Имайте предвид, че именно втвърдената зъбна плака предизвиква множество заболявания на зъбите, които се отразяват върху целия ви организъм.

Освен за зъбния камък, професионалният стоматолог ще намери решение и за други, понякога незабележими, проблеми. Липсващи зъби, подути венци, лош дъх – всичко това крие опасност за потенциални заболявания, като на мястото на липсващите зъби е добре да се поставят зъбни импланти, които представляват дългосрочно и надеждно решение за сияйна усмивка и запазват здрави тъканите около зъбите.

Вашето здраве започва от вашите зъби! Всяка една инфекция в устната кухина може да даде отражение върху други органи и системи в организма, точно затова са необходими периодичните прегледи при стоматолога.

Ние в дентална клиника MedicalDent ще ви предложим минимално инвазивно лечение и тясно специализирани стоматолози, за да поддържаме заедно красотата и здравето на холивудската ви усмивка.

Стриктното полагане на ежедневни грижи за здравата ви усмивка е основно правило за бели зъби с блясък на фасети. Ако пренебрегвате посещенията при зъболекаря, има опасност да не забележите на време заболяване на зъбите или венците ви.