Ти да видиш! Черната Златка стана комшийка на Бойко Борисов!

1
Добави коментар
slavchev
slavchev

Бременната плеймейтка Златка Димитрова стана комшийка на премиера Бойко Борисов. Мъжът на бургазлийката, Миро, е купил наскоро къща в курортното градче над София, в която ще заживеят наесен с новия член на семейството, предава Пик.

Откакто са заедно Златка и Миро живееха в апартамента на бизнесмена в столичния квартал „Манастирски ливади“. Жилището обаче не било особено просторно и бъдещите родители пресметнали, че с появата на сина им ще им отеснее. А  пък когато на гости им идва и първородният наследник на Миро от първия му брак, хептен няма да има място да се разминават.

В последно време бременната Златка и Миро все по-често са забелязвани в Банкя от жителите й. От начало те подозирали, че плеймейтката посещава някои от басеините с минерална вода, докато наблюдателни съседи не разнищили причината почти през ден двойката да навестява курорта. Оказало се, че те са станали собственици на нова къща.

„Искаме да посрещнем бебето ни в новата ни къща. Най-важното е малкият Миро да се роди жив и здрав, а след това, може и да помислим за още един наследник. Божа работа е това…“, потвърдила Златка за новата си недвижима собственост пред компания.

Синът на плеймейтка ще се роди през октомври. Избора на място за новия й дом с Миро не е случайно, тъй като Банкя се слави със своя чист въздух и минерални извори.

[Total: 1    Average: 5/5]