Спешен ремонт на пералня в Борово, която не изхвърля водата

8
Добави коментар

Тези дни ме потърсиха и за спешен ремонт на пералня, която не изхвърля водата. Можах да се отзова веднага, защото собствениците се оказаха в съседен блок в Борово, въпреки значително късния час на деня. 

Повредена помпа е една от възможните  причини за подобна повреда при пералните. 

Малко по-подробно описание за тази неизправност:

Износената помпа може да е в основата за отказа на пералнята да не изхвърля водата, когато е пусната в работен режим и може да се окаже причина за неработеща центрофуга на пералните. Ако се смени повредената помпата с нова, която е подходяща за съответната пералня, успехът при ремонт е гарантиран. Помпата на пералнята съдейства за изхвърлянето на водата между отделните програми, а когато се повреди, водата ще остане в пералнята. 

Ремонт на перални по домовете от инж. Станев – изберете коректна диагностика, качествен ремонт, базиран на обширна сервизна практика и продължителен опит в различни сфери на техниката.  Ремонт на перални на място в желан от Вас ден през цялата седмица, като събота и неделя са перфектно решение за заети през делничните дни жители на София.

Ако живеете в Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София или в други столични райони, то сервизният техник може да извърши диагностика и ремонт в часове извън стандартното работно време, при условие че графикът позволява. 

Когато името работи за теб!