Рут Колева е бременна от бившия си

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Рут Колева е бременна от бившия си

Певицата направи шокиращо признание

Джаз певицата Рут Колева, която в момента участва в телевизионното шоу „Къртицата“, обяви, че е бременна. Съобщението бе направено по време на живо предаване, а бащата на бебето е бившият й приятел Калоян Трифонов. Рут и актьорът, се разделиха по време на предаването, а по настоящем певицата е щастлива с друг от участниците в предаването Любо.

Рут Колева е бременна

На Рут Колева са направени всички необходими изследвания и по всичко личи, че тя е напълно здрава и в добра форма. Певицата е заченала или преди предаването, или по време на някое от излизанията си от Базата за участия, пишат от actualno.com.
Дали обаче ще задържи бебето, Рут отказа да кометира. Тя получи подкрепата както на бившия си приятел Калоян, който е бащата, така и на настоящия си приятел Любо. Калоян се включи по време на живото предаване вчера с телефонно обаждане и каза, че ще подкрепи Рут независимо какво ще реши тя. От своя страна певицата заяви, че това, дали ще задължи бебето, трябва да го обсъди с Калоян и решението, което трябва да вземат, засяга само тях двамата.
В едно обаче Рут бе категорична, това не е печална новина за нея.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: