Телевизор Smart LED Samsung 32J5500, 32″ (80 см), Full HD

4
Добави коментар
gkirilov
gkirilov

По-интелигентен телевизор, който незабавно ви дава достъп точно до вашето съдържание
Вашият портал към съвсем ново и по-интелигентно телевизионно изживяване е точно в долната част на екрана, така че никога няма да губите от поглед текущото си забавление. Забавната лента с менюта на смарт телевизора ви осигурява по-бърз, по-плавен и наистина интуитивен достъп до цялото съдържание, което обичате. Няма нужда да се бавите и да търсите желаното съдържание – телевизорът запомня хронологията и поставя най-често използваното съдържание точно пред очите ви в лентата с менюта, така че намирането на любимото ви съдържание е по-лесно от всякога. Можете дори да разглеждате вълнуващи нови видове съдържание, тъй като смарт телевизорът Samsung непрекъснато ви препоръчва подбрано ново съдържание, на което можете да се насладите. Открийте най-цялостното преживяване, предлагано досега от смарт телевизор.
Върнете се незабавно назад и продължете възпроизвеждането оттам, откъдето сте го прекъснали
Какъв е смисълът от наличието на всички тези приложения и функции на един смарт телевизор, ако използването им е трудно? При смарт телевизорите Samsung превключването между различните видове съдържание вече е също толкова лесно, колкото смяната на телевизионния канал. Превключвайте незабавно и безпроблемно към телевизионно предаване на живо, докато гледате видеоклип онлайн, и обратно. А когато се върнете към видеоклипа, смарт телевизорът Samsung е запомнил какво сте правили и по този начин намира и възпроизвежда видеоклипа точно от мястото, където сте били. Време е да се насладите на наистина интелигентни забавления у дома.
* Показаното екранно изображение е само за илюстрация и може да не отразява действителния потребителски интерфейс.
* Съдържанието и показаните телевизионни услуги и възможности може да не се предлагат във всички региони и територии.
Насладете се на обогатяващи живота приложения на вашия смарт телевизор
Съдържанието е всичко и смарт телевизорът Samsung ви осигурява пълно покритие. Наслаждавайте се на хиляди забавни приложения и сърфирайте в Интернет из любимото си съдържание по възможно най-безпроблемния и интуитивен начин. Трябва само да плъзнете пръста си наляво или надясно, за да видите персонализирани препоръки за приложения, нови препоръчани приложения и много други само с един поглед. Има дори усъвършенстван уеб браузър, който ви осигурява бърз достъп до популярни уеб сайтове във вашия регион само с едно натискане на бутон и без да се налага да въвеждате URL адреса.
Мощен четириядрен процесор за по-добра производителност
Благодарение на мощния четириядрен процесор вашият смарт телевизор Samsung предлага усъвършенствани работни характеристики. Ще забележите разликата веднага при по-бързото едновременно изпълнение на няколко задачи и при превключването между възпроизвеждане на съдържание и преглед на уеб страници, както и при по-плавното управление. С тази допълнителна мощност забавленията ви ще бъдат много по-приятни, с по-малко чакане и повече гледане.
По-въздействащи цветове за по-хубави изображения
Посредством усъвършенстван алгоритъм за подобряване на качеството на изображението, технологията Wide Colour Enhancer на Samsung повишава изключително много качеството на всяко изображение и разкрива скритите детайли. С Wide Colour Enhancer сега виждате цветовете такива, каквито е предвидено да бъдат.
Пълно мултимедийно изживяване направо във всекидневната ви
С входовете си за интерфейс за мултимедия с висока детайлност (HDMI) телевизорът Samsung ще превърне всекидневната ви в мултимедиен център за забавления. HDMI осигурява високоскоростно предаване на дигитални данни с висока детайлност от различни устройства директно към вашия телевизор.
Гледайте филми от USB памет
Благодарение на функцията ConnectShare Movie можете просто да включите USB памет или твърд диск към телевизора и незабавно да започнете да се наслаждавате на филми, снимки или музика. Вече можете да следите на екрана на телевизора голямо разнообразие от съдържание в удобната си всекидневна.
*Поддържаните формати включват AVI, ASF, MP3, JPEG и други. Вижте в ръководството пълния списък на поддържаните формати
Достъп до Интернет без кабели
Посредством вградената безжична локална мрежа разширявате възможностите на телевизора за свързване, без да добавяте допълнителни външни устройства и като запазите атрактивния му дизайн.