Телевизор LED Smart Android, Philips, 55″(139 cм), 55PFH5500/88, Full HD

3
Добави коментар
gkirilov
gkirilov

Ще бъдете изненадани от чистата картина и LED технологията с резолюция FULL HD (1920×1080) !
Pixel Plus HD за красиви изображения, които ще обикнете
Системата Philips Pixel Plus HD оптимизира качеството на картината, за да осигури отчетливи изображения с красив контраст. Така че независимо дали извличате поточно онлайн или гледате DVD, ще се наслаждавате на по-резки изображения с по-светли бели и по-тъмни черни тонове.
Micro Dimming оптимизира контраста на телевизора
Благодарение на специалния ни софтуер, който анализира картината в 6400 различни зони и я регулира, ще се наслаждавате на невероятен контраст и качество на картината за наистина реалистично изживяване.
200 Hz PMR за отчетливо движещи се картини
Perfect Motion Rate комбинира технологията за дисплеи от Philips и усъвършенствани техники на видеообработка за подобряване качеството на всеки кадър. Независимо дали обичате игрите, скоростните спортни събития или екшън филмите, ще се наслаждавате на съвършена рязкост и плавно движещи се картини.
Android: за по-бързо, по-богато, по-лично телевизионно изживяване
С Android на вашия Smart TV ще се наслаждавате на бърз процесор и лесен за използване интерфейс. Това е контролният ви пункт за безкрайно съдържание: от Google Play™, през Netflix, до интернет браузър… и много други. Има лесно за навигиране меню с директни връзки към любимите ви елементи.
Google Play™: вашият прозорец към забавленията
Google Play™ разполага с богат каталог от висококачествени игри за всички възрасти. Благодарение на оптимизацията за използване на вашия телевизор играта и картината са чудесни. И не се налага да създавате бъркотия в дома си с още една игрова конзола; с универсалния USB контрол над игрите можете да навигирате и играете с лекота.