Телевизор LED Philips 32PFH4100/88, 32″ (80 см), Full HD

3
Добави коментар
gkirilov
gkirilov

Digital Crystal Clear: прецизност, която ще искате да споделитеЗа естествени картини от всеки източник Philips създаде Digital Crystal Clear. Защото, независимо дали се радвате на любимия си сериал, гледате новините или видео с приятели, ще се наслаждавате на всичко с оптимален контраст, цвят и рязкост.
100 Hz PMR за отчетливо движещи се картини
Perfect Motion Rate комбинира технологията за дисплеи от Philips и усъвършенствани техники на видеообработка за подобряване качеството на всеки кадър. Независимо дали обичате игрите, скоростните спортни събития или екшън филмите, ще се наслаждавате на съвършена рязкост и плавно движещи се картини.
USB за възпроизвеждане на мултимедия
Споделете забавленията. Свържете USB флаш памет, цифрова камера, mp3 плейър или друго мултимедийно устройство към USB порта на телевизора и се наслаждавайте на снимки, видео и музика – лесно, с екранния браузър за съдържание.
Два HDMI входа с Easylink за вградени възможности за свързванеСпестете си плетеницата от кабели с един-единствен HDMI кабел, който пренася едновременно видео и аудио сигнала от вашите устройства до телевизора. HDMI кабелът пренася сигнала без компресиране, което гарантира най-високото качество от източника до екрана. Заедно с Philips Easylink ще ви трябва само едно дистанционно управление, за да извършвате повечето действия с вашия телевизор, DVD, BluRay плейър, цифрова приставка или система за домашно кино.