Ужас, британски учени създадоха хибриди между хора и животни!

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Изключително ужасяващи експерименти се извършват в три британски лаборатории на университетите Кинг, Нюкасъл и Уоруик. Дори са им издадени специални лицези за създаването на хибриди между хора и животни. Това шокиращо разкритие направиха в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz, специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, топ експертите ни в областта на свръхестественото и мистичното.

До момента, зловещ екип от учени е създал над 150 хибрида. Причината за тези отвратителни опити е желанието на изследователите да намерят потенциални лечения за широк спектър от болести. Тези уродливи хибриди между човек и животно, се делят на два класа, на сайбридс, при които човешкият генетичен материал се вкарва в животински клекти и на химерите, при които човешките клетки се смесват с ембриони на животни. От своя страна, учените твърдят, че с помощта на тези техники, скоро ще можем да развиваме ембрионални стволови клетки, които впоследствие да бъдат използвани за лечението на ред, досега нелечими заболявания.

По-рано този месец, група от водещи учени, предупреди за опасността от тези експерименти и даже поиска да се създадат закони, за да се избегнат ситуации, в които да се придадат човешки „характеристики“ на животни, като например въвеждането на човешки стволови клетки в мозъка на примати. Трябва също да се отбележи, че този вид хибриди, се създават и в други страни, в които пък, не съществуват нормативни наредби или ограничения, които да могат да възпрат плановете на, който и да е „луд“ учен, правещ се на Господ.

Лисичков и Пападакис предупреждават, че потенциалните сценарии са наистина кошмарни …