Хороскоп за 10 септември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Вижте какво ви очаква днес с хороскопа на Неда Иванова:

Овен 21 март – 20 април

Днес ви притискат от всички страни още от началото на деня. Отлагайте важните срещи и инициативи за следобед, когато ще сте изчистили задълженията и няма да задълбочите проблемите с отсъствията си от важни места на отговорност. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна, към занимания, които са радост за душата и балсам за сетивата. Необходимо е прочистване на връзките. Нови инициативи да не се започват. Не искайте много и ще получите достатъчно. Навлизате в тридневен рисков период.

 

Телец 21 април – 20 май

Не ставайте рано и не започвайте веднага с претенции. Каквото е важно и полезно за вас ще се случи следобед, когато ситуацията ще се развива благоприятно за намеренията и амбициите ви. Навлизате в силен период до вторник. Планирайте срещи и разговори, които ще ви донесат пари и предимства, ще пренаредят пъзела на отношенията и ще ви дадат възможност да печелите повече. Не е все едно в каква среда ще се движите и на кого ще се обадите. Покрай удоволствията ще свършите нещо много полезно и важно.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Чака ви доста агресивна сутрин, с рискови положения не само по отношение на връзките, но и в здравословен план. Не се пънете да доказвате сили и възможности. Спазвайте техниката на безопасност и законите по пътищата. Ако отложите пътуване и срещи за следобед всичко ще мине добре, ще тръгне по правилата, ще ви донесе радости и облаги. Денят има своята тъмна и светла половина, които ще разпределят ролите и задълженията на нежелани и желани. Ако поспите повече само приятното ще ви се случи и получи.

 

Рак 22 юни – 21 юли

И независимо трудното начало на деня, за вас до обед ще има повече светли мигове, ако сте на свой терен и се занимавате с приятни неща. Следобед отговорностите никнат като гъби. Може да получите обаждане изискващо промени в плана, поемане на повече задължения и разходи. Ще се окажете длъжници някому, ще трябва да правите услуги и да се отклонявате от пътя. Ще се изнервите и в неделния ден може да кажете и направите неща, които ще развалят отношения и приятелства. Вероятен е и здравословен проблем.

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на масирана атака. Създавате работа на околните, увеличавате претенциите и поставяте изискванията си, без да се съобразявате с това кой какви планове има. Ако започнете да правите нещо несъзнателно следобед, продължете в тази посока и ще получите повече от желаното. Този ден ви дава сила за внедряване на овакантени места както в бизнеса, така и в любовта. В такъв ден се действа първо с щит, а после с меч. Внимателно анализирайте знаците, които получавате. Първо ще дойде нещо негативно, а второто ще го разреши.

 

Дева 23 август – 22 септември

Един тежък, рисков и разболяващ преди обед. Задълженията ви ще никнат като гъби. Останете си в леглото, ще си спестите усилия и разходи. Следобед навлизате в силен период. Късметът ще ви следва. Ще прекарате приятна вечер, някой друг ще плати сметката, а и приятели ще ви зарадват. В неделя на всички нива ще получавате максимума, ще срещате одобрение и желанията ви ще се изпълняват с голяма вероятност. Може да получите предложения, които от понеделник ще ви изкачват на силна и стабилна позиция.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Навлизате в труден тридневен период. Не се наемайте с работа, която ще донесе проблеми у дома и в отношенията с партньори. Не се обвързвайте с никого за нищо. Намерете тихо и спокойно място и сменете един вид труд с друг. Каквото се посее днес ще се хване. Може да се събудите и с идея, която е добре да реализирате, без да я споделяте прибързано. Вечерта ще играете ролята на третия, ще отсъствате от приятни места и ще присъствате на нещо, което едва ще изтърпите. За утре не планирайте тежки задачи.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Сутринта получавате неприятни знаци, които ще променят плановете ви. Тръгвате в посоката, която сте оставили като резервен вариант. Не си разваляйте настроението. Ще получите от друго място и с много повече екстри, това което искате. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Поемаме си семейните задължения и  отговорности. Длъжници ви се издължават, а и вие правите жест, който ще привлече полезни хора и отношения в живота ви. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Труден предиобед за родените в третата декада. Отлагайте важното за следобед и всичко ще е наред. Ще се освободите от задължения или някой друг ще ги свърши вместо вас. Не търсете нови пътища и подходи. Вършете всичко по традиционния начин, така както и друг път сте го правили и вече сте го овладели. Препоръчват се ремонти и благоустройствени дейности. И децата трябва да се подготвят за училище. Не оставайте нищо за последния момент. Днес може да намерите тайни източници на сила и ресурс.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

До обед не ви върви или се случват неприятни събития, които ще ви изнервят. Следобед Луната навлиза във вашия знак. Отприщва се насъбраният потенциал. Енергията ви достига високи нива и с всичко важно ще се справите. Ще ви хрумнат чудесни идеи, ще се покажете като професионалист в нещата, които правите и партньорите ви ще останат доволни. Не провокирайте околните. За утре не планирайте рискови инициативи. Очертават се сблъсъци на интереси и позиции. Предстои среща с големите ви конкуренти.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Неприятните задължения и неприятните изпълнения са в началото на деня. Старайте се да не провокирате добрите намерения на околните. Отложеното за следобед ще носи късмет, приятни и релаксиращи моменти. Но вероятно ще трябва да си го заслужите с малко повече работа преди това. Ден за активен отдих кой както го разбира. Може да поемете и повече физически натоварвания, но без да прекалявате. Добре е нещо да се пренареди и построи, да се прегледат скици и материали, да се преценят бъдещите проекти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

Рисково начало на деня за родените в третата декада. Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. Поспете до обед и така ще избегнете нещо неприятно. Денят е благоприятен за ремонти и строителни дейности, за покупка на едри селскостопански животни. Посетете пазари и тържища и като за последно пригответе зимнината. Правете неща, които ще носят защити и обновление на дома. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Продължете това, което несъзнателно сте започнали да правите.