„Петдесет нюанса по-тъмно“

2
Добави коментар
Nelly_Nelly
Nelly_Nelly

Първи трейлър за продължението на „Петдесет нюанса сиво“

„Петдесет нюанса сиво“ се нареди сред най-слабите филми на 2015 г., но това не разколебава Холивуд!

Продължението „Петдесет нюанса по-тъмно“ пристига отново в навечерието на Св. Валентин, а още първият трейлър съдържа поредната порция горещи кадри между Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и Крисчън Грей (Джейми Дорнан).

Подновената им връзка обаче е застрашена от неговото минало в лицето на бившите му любовници – като младата австралийка Бела Хийткоут и някогашния секссимвол от „Девет седмици и половина“ Ким Бейсингър, носителка на „Оскар“ за „Поверително от Ел Ей“ (1997), която вече е почти на пенсионна възраст. Последната й роля, в която я гледахме, беше в „Любезните пичове“.

Режисьорката Сам Тейлър-Джонсън не се завръща за втория филм. Шафетата от нея поема Джеймс Фоли, който е заснел паралелно и финалния филм по трилогията на Е.Л.Джеймс – „Петдесет нюанса освободени“, планиран да излезе през февруари 2018. 

В актива му са ленти като „Гленгъри Глен Рос“, „Камерата“ по Джон Гришам, „Кое е това момиче?“ с Мадона и няколко нейни ранни клипа като Papa Don’t Preach плюс епизоди от сериала „Къща от карти“.

Виж още: „Петдесет нюанса сиво“ – 10 любопитни факта за филма