Секретен проект говори за съществуването на Анунаките

1
Добави коментар
etiler
etiler

Въз основа на множество археологически открития като артефакти, документи, паметници и дори мумифицирани останки на ,,неизвестни същества“, открити в миналото от експерти, за анунаките ,,тези които слязоха от небесата“ се твърди, че са били много напреднала цивилизация, дошла от друга планета в нашата Слънчева система преди близо половин милион години.

Но кои са анунаките и присъствали ли са наистина те не Земята? Или терминът анунаки винаги е бил тълкуван погрешно? Възможно ли е например те да са само част от една митологична история, която е имала за цел да запълни празнините на липсващите връзки в човешката цивилизация?

Според множество изследователи по целия свят, анунаките не просто са съществували на Земята, но те имат основен принос за развитието на човешката цивилизация. Твърденията гласят, че когато те дошли на Земята от планетата Нибиру преди близо половин милион години, те съзряли в нашата планета мина за добив на злато.

Контратезите по въпроса за съществуването на анунаките също имат своите аргументи. Например, ако анунаките са били на нашата планета, не би ли следвало да се намерят редица доказателства за тяхното съществуване тук?

Според десетки изследователи, историци и археолози доказателствата са разпръснати навсякъде около нас. Смята се, че всички древни култури и цивилизации споделят невероятни прилики едни с други, именно заради намесата на анунаките.

Един от предполагаемите артефакти на анунаките с видим навигационнен уред на китката, определян като древен часовник

Тези „извънземни“ богове се намесили в билологичното развитие на човечеството като генетично модифицирали примитивните хора, които превърнали в работна ръка за добив на злато. След като напуснали планетата, анунаките дали завет на хората, че ще се върнат физически един ден от Нибиру, непозната планета в края на нашата Слънчева система.

Освен писмените документи, в които се предполага, че се говори за анунаките и тяхното наследство на Земята, има безброй паметници и взаимосвързани истории, които се тълкуват като обикновен фолклор от някои учени. Твърди се, че анунаките са били смъртни и са имали същия физически облик като хората. Но, тогава ако те са живели тук на Земята, как така човечеството и учените никога не са намерили мумифицирани останки от тези същества?

В интернет пространството съществуват много видеоклипове, които твърдят, че представят гробници и мумии именно на анунаките. Автентичността на тяхното съдържание не е потвърдена от специалисти, археолози и учени. Една от информациите например гласи, че през 2008 година е открита гробница, в която се твърди, че са били погребани тела на анунаките.

Свидетелства за древната цивилизация могат да бъдат открити в Британския музей

Но съществува и едно видео, което привлича по-специално внимание.

През 1961 година руските военни, с участието на Съветската академия на науките стартират строго секретен таен проект. Неговата цел е достъп до извънземни документи и технологии. В мисията на проекта „Изида“ са включени няколко египтолози от Съветската академия на науките, учени и военни експерти. Екипът се ръководи от Сами Шараф, близък до президента на Египет Гамал Абдел Насър.

Скептиците твърдят, че е невъзможно да се потвърди автентичността на видеото. Междувременно обаче от телевизионния канал Sci-Fi бе изнесена информация, базирана на експертни мнения, сочеща видеото като достоверно.