„Левски” ще има нов изпълнителен директор :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: bTV

„Левски” ще има нов изпълнителен директор от следващата седмица. Според неофициална информация на поста ще бъде утвърден Диян Петков (на снимката в средата). Той е в състава на новия Надзорен съвет на клуба заедно със собственика Спас Русев и неговия син Евгени, информира bTV.

Ако назначението стане факт, Петков ще освободи мястото си в управленския орган. Той заема мениджърска позиция в телекомуникационната компания „Виваком”.

В „Левски” все още няма рокади по върховете след смяната на собствеността в края на август. Очакванията, че голмайстор №1 за всички времена на „сините“ Наско Сираков ще бъде поканен за президент, не се оправдаха.

В същото време „Левски” продължава подготовката си за мача с „Царско село” за Купата на България в четвъртък. Божидар Краев и Веселин Минев се възстановяват от контузии и ще пропуснат двубоя, който ще се играе от 16 ч. на стадиона в квартал „Надежда”.