Wizz Air възстановява полетите София – Варна на изгодни цени

34
Добави коментар
DSTours
DSTours

Wizz Air възстановява полетите София Варна на изгодни цени!

 

 

Нискотарифният превозвач Wizz Air пусна в продажба самолетни билети за полети София – Варна и обратно на цени, започващи от 19.99 лв за еднопосочно пътуване! Авиокомпанията преустанови полетите си по тази отсечка през 2010 година. Поради нарастване обема на търсенето, дестинацията се подновява от 26.03.2017г., като самолетните билети са вече в продажба. За удобство на пътуващите, полетите София – Варна ще има всеки ден – понеделник, сряда, петък и неделя в 18:35 ч и в 20;10 ч през останалите дни от седмицата. Връщането Варна – София, съответно ще бъде  в 20:00 ч. и в 21:35 ч.

Дестинацията София – Варна – София се радва на голяма популярност сред пътуващите със самолет, като към момента националният превозвач България Ер предлага редовна връзка 2 или 3 пъти дневно, в зависимост от избраната дата. С подновяването на полетите на нискотарифният превозвач се надяваме пътуването от София до морската ни столица да стане още по-удобно и достъпно.

 

През пролетта на 2017 година започват и полетите до остров Сицилия.

От 26/03 стартира линията София – Катания 2 пъти седмично (всяка сряда и неделя). Средиземноморският остров е любима дестинация за почивка за много хора, които ще могат да се възползват от изгодните цени на нискотарифния превозвач. Полетите започват на промоционална цена от 39,99 лв. за еднопосочно пътуване.

От офисите на Ди Ес Турс можете да получите информация не само за самолетни билети, но и за хотелско настаняване или организирани почивки и екскурзии до Сицилия. 

Wizz Air отчете ръст на пътуващите от и за България през настоящата 2016 година спрямо същия период на предходната година, зарди което се надяваме допълването на списъка от дестинации да продължи и за напред. Нискотарифната авиокомпания изпълнява 39 маршрута от София, Варна и Бургас до 18 държави. Повече информация вижте тук:

До края на 2016 година са планирани още 4 нови полета на Уиз Ер от Летище София до Грузия – Кутайси (стартират на 24 септември 2016г.), Унгария – Будапеща, (от началото на ноември 2016г.), Швейцария – Базел (през декември 2016г.) и Великобритания – Донкастър Шефийлд  (също през декември 2016г.).

В динамичното ни ежедневие, изпълнено със все повече пътувания и постоянно променящи се условия и цени на авио превозвачите, намирането на самолетен билет на най-ниска цена, с удобни часове на полетите и минимален престой отнема много време. Като IATA агент (Международната Асоциация за Въздушен Транспорт) предлагаме самолетни билети за всички редовни линии, за директни чартърни полети от Варна и Бургас, както и на нискотарифни авиокомпании.

Заслужава си да спестите време и пари!