Изпиране на мека мебел, килими и матраци с Kärcher

1
Добави коментар
pi77
pi77

Изпиране на мека мебел, килими и матраци с Kärcher

Home Изпиране на мека мебел, килими и матраци с Kärcher

Пране килими, мека мебел и матраци с КЕРХЕР:
Сигурно обичате да седнете на дивана в хола след изморителен ден на работа и да си вземете питие в ръката докато гледате новините, интересен сериал или пък разговаряте с половинката си? А знаете ли, че всекидневната употреба на мебелите в дома ви води до постоянно натрупване на мръсотия и прах дълбоко в тъканта? Как да се справите с проблема? С професионалното пране на мека мебел от “Професионално-Почистване” разбира се!
Меката мебел придава облика на вашия дом. Разположението, цвета и формата на фотьойлите, табуретките и канапето у вас са отличителния белег на вашето жилище. Могат даже да бъдат сравнени с отпечатъците на пръстите ви – те са уникални! Погрижете се тази толкова важна част от дома ви да е винаги чиста, с живи цветове и свеж аромат. Обадете ни се днес и ние ще почистим мебелите у вас бързо, качествено и на достъпни цени за цяла София!
При нас почистването на меката мебел започва с обстоен оглед и определяне степента на замърсяване и вида на материята. Според това ние избираме най-ефективния метод за почистване строго индивидуално. Повърхността се почиства от прах и едри частици с прахосмукачка, след което се третират петна със специални еко препарати. Със силата на екстрактора на нашата машина ние премахваме всякакво замърсяване!
Преди да си тръгнем ние правим оглед с вас, за да се убедим, че нашето пране е постигнало дори и най-високите ви изисквания.
Защото вие заслужавате най-доброто обслужване и качествено изпиране на меката мебел в дома ви. Екипът на “Професионално-Почистване” е сигурен, че дори и само след едно посещение на вашия дом, ние ще се превърнем в предпочитаната фирма за почистване по домовете в София за вас и семейството ви. Тук може да прочете за малка част от предимствата да изберете нас и да ни се обадите още днес

Вашата мека мебел ще бъде изпрана от опитни и надеждни чистачи, доказани професионалисти в сферата на почистването по домовете.
Ние използваме иновативни немски разработки за почистване на тапицерии и различни видове материи – с естествен и изкуствен произход.
Вашето здраве е от първостепенно значение за нас. Ето защо ние работим с еко препарати, които са напълно безопасни за вас и семейството ви.
Вие може да ни се обадите за пране от днес за днес, късно вечерта или събота и неделя без това допълнително да оскъпи услугата за цяла София!
Вие ще получите висококачествената услуга, за която сте си платили. Ние не хитруваме с допълнителни такси и разходи! Първо се договаряме и тогава почистваме.
Нашата система на Керхер, позволяващи изпиране без досадното дълго съхнене. Няколко часа са достатъчни за пълно изсъхване на изпраните повърхности.
Подарете си едно качествено почистване.