Варна – Уроци по китара

3
Добави коментар
KITARA
KITARA

                                                   Уроци по акустична, класическа и електрическа китара, бас китара, солфеж, хармония, анализ и импровизация-до пазар „Чаталджа ”. Магистър по китара от ДМА „П.Владигеров”- София, над 25 годишен преподавателски опит, индивидуални задачи за възрастни и деца.

  Цена – 10 лв. Телефон : 0876 18 33 17                                                

 Редовното свирене на музикален инструмент развива мозъка и може да се използва като терапия за повишаване на познавателните умения, пише британският в. ”Телеграф”. Областите от мозъка, командващи ръцете, слуха и паметта, са по-развити.  Дори при хора над 65г. свиренето  по час  на седмица подобрява мозъчната дейност.  Ползващите музикален инструмент са по-дисциплинирани, внимателни и планират по-добре дейностите си .

Заниманията с музика или изкуство, под каквато и да е форма, е от съществено значение за преодоляване на напрежението и отрицателните емоции в социалния аспект на нашето съвремие и на липсата на креативност . Университетите и училищата в чужбина изискват препоръки от преподавателите за извънучебната дейност на кандидатстващите . Занимаващите се с дейности в областта на изкуствата получават допълнителни бонус точки , увеличаващи шанса за приемане . Видео демонстрации :  https://www.youtube.com/channel/UCZYhYWL-bKVdWp_4uencP3A http://snd.sc/p727bi