Джиджи Хадид напсува досадника Витали Седюк в Милано | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТЪПИ ШЕГИЧКИ
Джиджи Хадид напсува досадника Витали Седюк в Милано
Топмоделът нарече скандалния сериен досадник от Украйна „боклук“, след като той я сграбчи отзад пред Max Mara в Милано

23 Септември 2016 10:09
0

принтирай

|

текст

Супермоделът Джиджи Хадид удари в лицето мъж, който я нападна по време на Седмицата на модата в Милано.

Инцидентът е станал на паркинга, след като супермоделът и сестра й Бела Хадид са напуснали ревю на „Макс Мара“. Украинецът Витали Седюк, известен с това, че прави шеги на известни личности, изненада манекенката като я прегърна в гръб, вдигна я и се опита да я дръпне от охранителите й. Вместо да се изплаши Хадид удари в лицето с лакът нападателя си, след което той беше принуден да я освободи  и побягна.

Тя хумка след него крещейки:

„Кой на майната си ти бе, боклук такъв!  (‘Who the fuck are you, you piece of shit) 

По-късно Джиджи написа в Туитър:

„Аз съм човешко същество и имам пълното право да се защитавам. Как смее този идиот да смята, че има право да вдига непознат“.Самият Седюк защити действията си, посочвайки, че те са в знак на протест срещу Джиджи, която по думите му не е истински супермодел.„Като направих това аз окуражавам модната индустрия да слага на модния подиум и на кориците на „Вог“ истински таланти“, написа той в Инстаграм.

 

Седюк е известен и с други „шеги“ срещу популярни личности. През 2012 г. актьорът Уил Смит го удари, след като той се опита да го целуне по време на премиерата на филма „Мъже в Черно 3“.

Седюк се опита да провокира и Брад Пит по време на премиерата на филма „Господарка на злото“. Тогава той се хвърли към актьора, докато раздаваше автографи на фенове.