Трапезни маси с гланцово покритие

1
1634
Добави коментар
vanyo_pro
vanyo_pro

Гланцовото покритие за маси се изработва от акрил, PVC или пластмасово фолио, няколко слоя боя или лак. Гланцовото покритие е водоустойчиво, с висока степен на издръжливост при надраскване. Предлага се в десетки цветове, както и декорации с текстура на дърво, мрамор и абстрактни форми.

Масите с гланцово покритие са изключително красиви и елегантни,  лесно се почистват, като се използва леко навлажнена кърпа от микро фибър или препарат за стъкло.

Гладката, огледална повърхност на трапезните маси с гланцово покритие излъчва стил и финес. Масите с гланцово покритие са модерни и дават усещане за чистота и перфекционизъм. Благодарение на огледалния ефект, пространството визуално променя своята геометрия. Повърхността, отразяваща светлината  визуално разширява пространството и е чудесно решение проблемите на малката кухня.

Притесненията за лесно оставяне на отпечатъци и така наречените облаци са пресилени. Естествено е върху всяка огледална повърхност лесно да се оставят отпечатъци, но те лесно се премахват. Освен това имайте в предвид, че колкото е по-светла повърхността, толкова по-малко се забелязват. И усилието да се забърсва гланцовото покритие на масата, наистина си струва, заради насладата от изящната й красота.

Грижа за гланцираната маса

Използвайте препарат с антистатични свойства, за да предпазите масата от бързо натрупване с прах.Пазете масата от директно и продължително излагане на пряка слънчева светлина.Не използвайте агресивни, почистващи препарати с киселини, основи, абразивни частици и разтворители.Почиствайте повърхността с влажна кърпа от микрофибър.Не поставяйте върху масата горещи съдове, използвайте поставки под чашите.

В търсенето на по-изгоден вариант, ако решите сами да направите маса от плоскост с гланцово покритие, по време на изработката може да нараните повърхността или да не поставите правилно кантовете на масата. Това ще развали търсения ефект, затова за предпочитане е да изберете готова маса.

Много важно е когато купувате маса с гланцово покритие да заложите на качеството.

То ще ви гарантира дълготрайна красота и безупречност на масата.