Хилъри Клинтън не е човешко същество – Шокиращо ВИДЕО!!!

3
349
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Хилъри Клинтън не е човешко същество – Шокиращо ВИДЕО!!!

Това шокиращо разкритие направиха в официалната си фейсбук страница: https://www.facebook.com/dosietataz, специален агент Владимир Лисичков от ФБР и Доцент Ата Пападакис от Altar-Farmar University of Sydney, най-добрите ни експерти в областта на паранормалното, мистичното и конспиративните теории.

Теорията изглежда наистина смела, но доказателствата, които предоставят спецовете на свръхестественото са повече от убедителни!

Както Ви съобщихме в началото на месеца, Хилъри Клинтън припадна по време на церемонията за 11 септември. Броени дни, обаче, след инцидента, тя се завърна в публичното пространство доста динамично и в цветущо здраве. Мнозина смятат, че това, което виждаме не е Хилъри Клинтън и дори не е човешко същество!!!

Според Владимир Лисичков, има нещо ужасно гнило около кандидата за президент на демократите. Ето го и доказателството!!! На запис от 15 септември, който е излъчен по ABC News, виждаме как кипящата от здраве Хилъри омайва своите поддръжници в град Грийнсборо. Естествено, всички я снимат със своите телефони и фотоапарати, но това, което малцина са успели да забележат е, че образът на Хилъри не се появява на нито един от екраните на записващите устройства, които ясно се виждат от телевизионната камерата. Тя стои точно пред тях, но телефоните и камерите просто не я отразяват.

Теорията на Пападакис и Лисичков, която бързо взриви интернет е, че това, което виждаме не е същество от този свят – вероятно е демон, вампир или рептил, който има способността да променя външния си вид и да се трансформира в човек. Подобни явления са се случвали и при други „заподозрени“ световни лидери – марионетки.

Както ние първи Ви информирахме на 13 септември гръмна новината, че Хилъри е починала от белодробно усложнение. Впоследствие всички репортажи бяха спрени и ситуацията беше потулена като официалното и съвсем неубедително обяснение беше медиен гаф.

Според агент Лисичков, Хилъри Клинътн вече е мъртва, а това което виждаме е просто неин заместник, който трябва да „избута“ предстоящите избори. Истинската цел на рептилите е Хилари да стане президент преди смъртта й да бъде известена. След трагичната й кончина, поста ще поеме нейното вице, което всъщност е истинската пионка на кукловодите – точно както става след смъртта на Джон Кенеди.