„Черно море“ победи „Берое“ :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

2
522
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: Sportal.bg

„Черно море“ победи като гост „Берое“ с 1:0 в среща от деветия кръг на Първа лига. Мачът се изигра пред погледа на новия национален селекционер и бивш треньор на старозагорци Петър Хубчев, пише btvnovinite.bg.

Още в седмата минута гостите поведоха в резултата. Иван Коконов изведе „моряците“ напред след асистенция на Ондрей Сукуп. Атакуващият футболист на варненци беше намерен в наказателното поле и с точен удар преодоля вратаря Благой Макенджиев.

В 42-та минута домакините удариха греда след намеса на вратаря Коварж.

В самото начало на втората част капитанът на „Берое“ Иво Иванов си изкара два жълти картона в рамките на само 2 минути и в 51-ата минута остави „Берое“ с човек по-малко терена.

До края на мача Пламен Николов и Георги Илиев пропуснаха да удвоят предимството на гостите. Радослав Кирилов пък изтърва най-добрата ситуация за старозагорци.

„Черно море“ прекъсна серията си от четири поредни срещи без победа и вече има актив от 14 точки на пето място в класирането. „Берое“ е на седмата позиция в класирането с точка по-малко.