Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат

2
382
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вчера стана ясно, че красивата холивудска двойка Анджелина Джоли и Брад Пит се разделят. Въпреки спекулациите, които летяха по адрес на съпрузите, вече повече от 10 години те успяваха да закрепят брака си и позицията си през обществото.

Говори се, че самата Анджелина Джоли е подала молбата за развод, като настоява да получи пълно попечителство над децата им. Все още не знаем отговора на Брад Пит, но със сигурност новината е тъжна за всички почитатели на звездната двойка. Припомняме, че връзката им беше пример в Холивуд, тъй като винаги демонстрираха близост и силна обич един към друг.

Последният слух е, че причината за раздялата им не са съпружески противоречия, а друга жена. Името на френската актриса Марион Котиярд, с която Пит играе в общ филм, се появява изневиделица след новината за развода. Дали това е истина и Брад си е позволил да изневери на съпругата си с французойката? Нюхът ни подсказва, че съвсем скоро ще разберем.

 

Етикети:
дамска мода, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо