Каква е тайната истина за Царичина – вижте истината за феномена!

1
467
Добави коментар
slavchev
slavchev

Големият въпрос, който стои около „Феноменът Царичина“, ще бъде разкрит! В продължение на много години умишлено или не, се пазеше в тайна това, което наистина се случи край китното село в България.

След падането от власт на Тодор Живков, правителството, се опита да замаже положението и обвини военните в източване на средства. Истината обаче, е съвсем друга. Сами преценете каква е тя!

Царичина и извънземните

Руслан Селенов, е бил един от контактьорите, които са били призовани в Царичина. Той твърди, че е успял да осъществи контакт с извънземните, като е получил съобщения от 4 живи извънземни същества! Следствие на това той започва да изписва десетки листове със странни йероглифи, които му били диктувани от въпросните „владетели на енергийните тунели“, които преминавали през Царичина и стигали до Витоша. Тези йероглифи биват преведени от квантовият физик Ивомир и на базата на тях твърди, че на мястото на дупката има погребани извънземни същества!

Вълшебните кристали на Петър Дънов

Духовният учител твърди, че в дупката в Царичина имало огромен вълшебен кристал, който предпазвал България от природни катаклизми. Думите му били потвърдени от Ванга, която изрично забранила да се продължават разкопките на това място. В интерес на истината учените доловили сериозни радиокативни сигнали от дупката и колкото повече се приближавали, толкова повече се увеличавало тяхното лъчение. Според Петър Дънов вълшебният кристал излъчват огромни радиоактивни вълни, които щели да убият всеки един, който се докосне до тях.

Ванга: Жута маймуна има в дупката

Пророчицата от село Рупите заявила пред военните, които отишли при нея, за да я питат какво се крие в дупката, че там стои митично същество. „Не е ни мъж, ни жена, а жута маймуна“, рекла Ванга. Тя провела още няколко срещи с военните и здраво ги нахокала. „Какво ще правите с това същество? Когато отворите вратата, то може да се съживи от въздуха, който ще влезе! Какво ще правите, питам, когато се пробуди и проговори?, скастрила ги пророчицата./bgnews168.com/

Истината, е някъде там! Оставяме всеки сам за себе си да си направи необходимите изводи! Препоръчваме ви да изгледате филмът на БТВ, който е посветен на „Феноменът Царичина“.

[Total: 14    Average: 3.1/5]