Продажба и монтаж на ламиниран и трислоен паркет | Bulgariaflooring

2
330
Добави коментар
holz
holz

Магазин за ламинат и паркет

Подовете от ламинат  не са само лесни за работа, но и дават по-голяма възможност от гледна точка на дизайн, благодарение на разнообразието от видове и цветове с които се предлагат. Съвременният ламинат имитира не само обичайния традиционен паркет а вече се предлага и с  различни текстури и размери. Сходството му с дървения под може вече дори да не се забелязва с просто око.  Ламинат също може да симулира естествен камък или керамика. Освен това, всеки вариант има няколко цветове и нюанси.

В интериора  сега е модерно да се използва ламинат с ярки цветове, имитиращи боядисана повърхност.

Съвременната технология позволява не само постоянно да се развива нов дизайн на покритието, но също така и да се работи за промяна на качеството на повърхностните и текстура. На мястото на класическите декори идват лъскави и блестящи повърхности на ламиниран паркет.

За да се ориентирате и да изберете правилната подова настилка, ние Ви препоръчваме да посетите магазините ни, където ще получите професионални съвети и конкретни отговори на Вашите въпроси както и да се запознаете в действителност с всички предлагани от нас паркети и консумативи за тях.