Декоративна ПВЦ ламперия за стени и тавани

2
1222
Добави коментар
holz
holz

Декоративна ПВЦ ламперия за стени и тавани

PVC ламперията представлява универсален довършителен материали. Те се използват за облицовка на стени и тавани в жилища и офиси. Лесни за използване, разнообразие от дизайн и издръжливостта им ги прави популярна облицовка с всяка изминала година.

PVC панелите са често срещан съвременен материал изработен от поливинилхлорид. Този тип облицовка е с практично и универсално приложения. Благодарение на характеристиките на ламперията, тя може да се използва за цялостно или частично облицоване в жилищни площи (кухни, санитарни възели, тераси, веранди), както и в учебни заведения, здравни центрове и др.

Производството на стенните панели  от PVC е чрез екструдиране на PVC с добавянето на добавки, които подобряват параметрите и качеството на материала. Като екологичен материал, облицовката дори и в процеса на горене не отделя токсични вещества.

PVC ламперията може да бъде в един тон, или  модели, които симулират текстурата на естествен камък или дърво. Също така, пвц облицовките са лесни за почистване с препарати и не абсорбират мръсотия.

Предимства на PVC ламперията се дължи на особеностите на нейният състав и структура. Те са много трайни – благодарение на усилващите елементи и структурата на пчелна пита. Повечето от PVC облицовките се използват като допълнително шумо и топло изолация.  PVC панелите се предлагат с различни размери и цветове и можете да изберете и да закупите на страниците на сайта ни http://pvcgroup.qualitystore.eu.

Препоръчани

ПВЦ Ламперия за стени и тавани-Quercia carmel-дължина-270см,-ширина-25см, -пакет 4бр ламели-2.7кв.мЦ..

18,90лв.

Купи

ПВЦ Ламперия за стени и тавани -Сребро-дължина-270см,-ширина-25см, -пакет 4бр ламели-2.7кв.мЦената е..

13,90лв.

Купи

ПВЦ Ламперия за стени и тавани -3D Ефект бежов-дължина-270см,-ширина-25см,-пакет 4бр ламели-2.7кв.мЦ..

13,90лв.

Купи

ПВЦ Ламперия за стени и тавани -Artelam Мока-дължина-260см,-ширина-25см,-дебелина-10мм-пакет 4бр лам..

22,90лв.

Купи