Ламиниран и трислоен паркет на цени на вносител | Флорингекспрес

1
795
Добави коментар
holz
holz

Магазин за ламинат и паркет-София и Велико Търново

Гарантирано цени без конкуренция на ламиниран паркет

Известно е, че ламинираният и трислоен паркет  успяха да придобият изключително широко признание, притежаващи  качества като издръжливост, устойчивост на износване, грижа за околната среда и отлична звукоизолация.

В рамките на подготовката за ремонт на всеки един от нас изникват много въпроси, свързани със строителните материали. Особено това се отнася до избора на подова настилка, като на пазара днес, предлаганите стоки са огромни. При избора на подова настилка е необходимо да се запознаете със структурата на тези материали, както и предимствата и недостатъците им.

 При нас ще получите отговори на всички въпроси свързани с закупуването на висококачествен паркет. 

-Какво да търсите при избора на ламиниран,трислоен или естествен паркет?

-Как да избера какъв вид ламинат или естествен паркет? 

-Как трябва да се монтира правилно ламината или трислойните паркети? 

–За къде е подходящ да се положи всеки вид ламинат или естествен паркет? 

Има много тънкости при закупуване на подови настилки, на които клиентите често не обръщат внимание. 

Най-честият избор за подова настилка е ламиниран паркет поради  здравината, добрата устойчивост на износване  и качеството което се подобрява постоянно от водещите производители в бранша. 

В днешно време ламинираните и трислойни паркет се полагат плаващо като закрепването на ламелите става с така наречената сглобка КЛИК. Трябва да се отбележи че сглобките на различните производители   се различават една от друга.

Монтирането на  ламинат или трислоен паркет  е отговорна задача, не отнема много време но е подходящо да се извърши от  професионалисти за да може да не се получават разни дефекти и съответно да се използва по-дълготрайнно. 

При нас можете да видите най-новите колекции на подови настилки,облицовки и врати. Монтажната ни група е от сертифицирани специалисти по монтаж паркет 

    Какъв ламиниран паркет да изберем?    По клас ламинираните паркети се разделят на:        -Kлас 31/AC3 – Ламинат от този клас може да се използва за помещения с лека интензивност на движение, като спални и офиси.        -Kлас 32/AC4 – Ламинат от този клас са подходящи за помещения със средна интензивност на движение, като дневни и трапезарии.       – Kлас 33/AC5 – Ламинат от този клас е предвиден за помещения с висока интензивност на движение, като магазини и ресторанти, помещения в обществени сгради.     По дебелина ламинираните паркети се разделят на:        -6mm – Ламинат на ниска цена с минимален избор от декори .         -7mm -Най-срещаният избор на ламинат, с огромна гама от декори.        – 8mm – Здрава основа на ламината, с голям избор от декори и класове.        -10mm – Луксозни ламинати, подходящи за натоварени помещения.        -12mm – Високакачествени ламинати, подходящи за силно натоварени помещения.