Крем за околоочния контур RHAMNIA Bynata с масло от облепиха

1
352
Добави коментар
perfecto07
perfecto07

Крем за околоочния контур  RHAMNIA Bynata  с масло от облепиха

Нежна грижа за чувствителната кожа около очите с регениреращото действие на масло от облепиха, хиалуронова киселина и кофеин

хидратира възстановява липидите изглажда неравностите по кожата против тъмни кръгове и подпухналост около очите

Крем за околоочния контур Рамниа Байната, който осигурява необходимата хидратация, изглажда неравностите по кожата и се справя повече от чудесно с „пачи крак“ и други бръчки. Той нежно предпазва зоната около очите и силно противодейства на тъмните кръгове и околоочната подпухналост. Кремът за околоочния контур Рамниа Байната съдържа екстракт от облепиха, маслиново и бадемово масла, масло от шеа, алантоин, кофеин, витамин Е, хиалуронова киселина и пантенол.

Кремът за околоочен контур RHAMNIA Bynata с облепиха доставя необходимата влага, успешно възстановява липидите, изглажда неравностите по кожата и се бори успешно с фините бръчки както и с по-дълбоките бръчки тип „пачи крак“.

Нежно предпазва зоната около очите и противодейства ефективно на тъмните кръгове и околоочната подпухналост.

Какви са активните съставки на околоочния крем Рамния Байната?

Маслен екстракт от облепиха – изключително добро хидратиращо средство, вълшебен антиоксидант и силен защитник на кожата алфа-бизаболол, витамини А, Е и D-panthenol, хиалуроновата киселина и кофеин. 

С всяко нанасяне на окоолоочен крем с облепиха RHAMNIA bynata, ще забележите, че зоната около очите ви е добре хидратирана, добре защитена от вредните влияния на околната среда, подхранена и подготвена за самовъзстановяване. Ефекти: 

без бръчки без подпухналост без тъмни кръгове под очите

Масленият екстракт от облепиха е природен продукт, лишен от вредните, странични ефекти на лекарствените продукти.