Откраднат живот / Сезон 2 / Епизод 13

1
599
Добави коментар
stan4o12
stan4o12

Голямата изненада в ефира тази пролет ще бъде стартът на новия български сериал Откраднат живот по Нова.
Откраднат живот е създаден по всички правила на жанра.

Нови сюжетни линии, неочаквани обрати, разкрития на дълго пазени тайни и създаване на нови – това очаква зрителите на хитовия български сериал Откраднат живот, който се завръща в ефира тази есен по NOVA. Първият сезон на поредицата се превърна в безпрецедентен фаворит, а последният епизод даде колкото дългоочаквани отговори, толкова и нови въпроси.

Откраднат живот проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в болница „Свети Кирил”. Героите са изправени преди наситени с напрежение случаи от лекарската практика, като основните двигатели в сюжета са любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения.

Поредицата проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите.

Млади, талантливи и красиви актьори си партнират с утвърдени имена в сериала. Изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, наситени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата, която ще държи в напрежение зрителите от различни възрастови групи от първия до последния епизод.

С втория сезон на български драматичен сериал Нова, безспорният лидер в риалити форматите, поема ново прeдизвикателство заедно с продуцентската компания Dream Team.

В главните роли – Стоян Алексиев, Димо Алексиев, Александър Алексиев, Радина Думанян и Йоана Буковска. Към тази звездна компания ще се присъединят още Мария Каварджикова, Янина Кашева и Марта Вачкова.