Превоз на Мебели и Багаж в София от 30 до 50 лева

2
314
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

След кратък разговор по телефона ние от Транспортни Услуги София можем да ви предложим следните 2 варианта: Да ви посетим на място – Безплатен Оглед.Да ви дадем крайна цена за вашето преместване още на момента-по телефона.

В случай, че имате нужда само от 1 човек за преместване на единични предмети, можем да ви предложим превоз с помощ при товаро-разтоварване от шофьора на цени започващи от 50 лева.

Твърда цена под за преместване от 1 до 5 предмета с 2-ма хамали и превоз в София на цени от 60 до 90 лева. 

Крайната цена за вашето преместване зависи от няколко основни фактора:

От кой етаж ще се свалят вещите и на кой етаж ще се качват?Колко мебели ще се пренасят и с какви размери са по едрите от тях?Ще има ли дребен багаж и колко? Чували, кашони и тн.Има ли асансьор в сградата?Може ли да се паркира пред входа на сградата?Ще има ли нужда от разглобяване и обратно сглобяване на мебелите.Желаете ли опаковане на мебелите.Имате ли нужда от наши кашони за чупливите неща.

При по-малко вещи за пренасяне, можем да ви дадем крайна цена още по телефона, стига да сте наясно с горе-посочените фактори влияещи върху цената.

При по-мащабно преместване с повече мебели, можем да ви предложим безплатен оглед на място и да ви изготвим индивидуална оферта с фиксирана цена на база обема на работата и вашите изисквания. Като още преди това ние се ангажираме да ви дадем приблизителна цена още по телефона.

Очакваме вашите въпроси всеки ден от 08:00 до 20:00 часа всеки ден. Обадете ни се за оферта още сега! 

0885 714 966 – Стоянов – Управител.