Вестници и списания в самолета с новото приложение KLM Media

1
298
Добави коментар
Peytcheva
Peytcheva

17 октомври, 2016 11:52 | от chronicle.bg | Авио

Пътниците на KLM Royal Dutch Airlines вече имат достъп до новo приложение – KLM Media. То дава възможност на пътниците да имат достъп до редица международни вестници на своите смартфони или таблети. Броят на вестниците, които пътниците могат да изтеглят, зависи от пътническата класа, с която пътуват, и нивото им в програмата Flying Blue.

С приложението KLM Media, пътниците могат да изтеглят вестници 24 часа преди датата на пътуване. При стартиране то предлага избор от тринайсет вестника: Le Monde, Wall Street Journal, USA Today, Die Welt, El Pais, De Telegraaf, China News Weekly, International New York Times, Financial Times, China Times, Financieele Dagblad, Volkskrant и Trouw. На разположение в приложението е и бордното списание на KLM – Holland Herald. В бъдеще ще бъдат добавени още вестници и списания.

 

 

24 октомври, 2016 10:11 | от CHR Aero 26 октомври, 2016 13:04 | от CHR Aero

Getty Images

26 октомври, 2016 15:30 | от chronicle.bg | Авио

Нискотарифната авиокомпания Ryanair пусна самолетни билети на цени от 1.99 до 16.99 евро през ноември.

За 1.99 евро може да се купи билет до Милано за полет през ноември. На цени от 2 евро има еднопосочни билети до Бирмингам (Великобритания), Брюксел (Белгия), Кьолн и Хамбург (Германия), Стокхолм (Швеция). Тези полети също са за ноември.

До Пиза ще може да се лети и за 7.99 евро през декември.

На цена 9.99 евро има билети до Баден-Баден, Берлин, Айндховен, Лондон, Меминген, Рим, Венеция, съответно през ноември и декември.

През декември пък ще може да се лети до Барселона (Испания) за 16.99 евро.

 

 

21 октомври, 2016 15:44 | от CHR Aero 25 октомври, 2016 18:56 | от CHR Aero

Getty Images

24 октомври, 2016 09:00 | от Селена Астро | Живот

В понеделник Луната ще преминава през знака на Лъва. Много вероятно е повечето от нас да използват деня, за да блеснат по един или друг начин и да направят впечатление на околните. Някои ще афишират връзка, докато други ще демонстрират нова придобивка или визия.

Периодът е идеален за отдаване на хоби или забавления, флиртове и закачки с хора, които намираме за симпатични, обръщане внимание на децата ни, започване на бизнес начинания.

Най-добре ще се чувстват през деня огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях са вероятни важни постижения в професионален план, както и личностни успехи.

Вторник, сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Дева. Много е вероятно през периода да сме доста критични и изискващи както към себе си, така и към другите. Ще търсим съвършенството навсякъде около нас и не е изключено поради тази причина да се вкараме в ненужни конфликти.

Дните са добри за обръщане внимание на здравето ни, ходене по лекари или процедури, променяне на диетата или визията ни, но не са подходящи за подаване на документи или занимания с бюрокрация.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и за хората с лични планети или асцендент в тези знаци. Възможно е те да полагат началото на нещо значимо и да напредват бавно, но сигурно към важна за тях цел.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Везни, следователно дните са идеални за изглаждане на конфликти, водене на съдебни дела, активно общуване с другите, обръщане на внимание на любим човек, сключване на сделки и споразумения. Най-продуктивни се очаква да са през периода въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях е възможно да има раздвижване на професионалното поприще и значителни финансови постъпления. Не е изключено голяма част от тях да получат интересни предложения, които да се окажат важни за бъдещата им реализация.

В неделя Луната ще преминава през знака Скорпион. Поради тази причина през втория почивен ден ще сме доста песимистични и черногледи. Ще сме склонни да изкривяваме и драматизираме нормални житейски ситуации и да търсим скрити конспирации в действията и думите на околните.

Най-напрегнати от това разположение ще бъдат неподвижните знаци Скорпион, Водолей, Лъв и Телец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях има риск доста бързо да палят и да се изнервят от най-незначителните неща, което може да ги вкара в излишни конфликти. На тях им се препоръчва да използват периода за разчистване на дома, творчески дейности, спа или разкрасителни процедури.

От 24.10. до 12.11. Меркурий, планетата на разума и комуникациите ще преминава през знака Скорпион, най-подозрителния и търсещ дълбочина знак от зодиака. През този период можем да очакваме да сме по-песимистични и негативно настроени от обикновено. Ще сме склонни да драматизираме и да дълбаем ненужно анализирайки минали проблеми.

Периодът е идеален за занимания с наследствени въпроси, работа с чужди пари, предприемане на инвестиции, подлагане на медицински интервенции, правене на зъби, но не е подходящ за нищене на проблеми в интимните отношения или за взимане на крайни решения във връзка с партньора.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Меркурий в Скорпион на водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и на хората с лични планети или aсцендент в тези знаци. Те ще бъдат изключително харизматични и общителни и много добре ще знаят, как да правят добро впечатление на останалите.

 

 

20 октомври, 2016 14:34 | от chronicle.bg 26 октомври, 2016 16:04 | от chronicle.bg, по msn.com

Getty Images

25 октомври, 2016 12:02 | от chronicle.bg | Технологии

След драмата с Galaxy Note 7, Samsung наблегна на продажбите на Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge.

Нещастията на компанията обаче не свършват. Най-новата лоша новина идва от Канада, където смартфонът S7 Edge се саомзапалва, докато собственикът му го е оставил в жабката на колата си. Телефонът бързо бил изваден навън и метнат в снега, където изгаснал.

Рано е да се паникьосваме, дано инцидентът да е изолиран и Samsung да се отърсят от лошата тенденция.

 

 

25 октомври, 2016 14:58 | от chronicle.bg 24 октомври, 2016 15:05 | от chronicle.bg

Getty Images

26 октомври, 2016 16:46 | от Лаура Девил | Коментар

Ти си пухкава млада дама, която гордо носи своите няколко обръча любовни дръжки около кръста. Харесваш пищното дупе на Бионсе, голите селфита на Ким Кардашиян и въобще…вярваш, че plus size модата е новото Big thing, в което твоите апетитни форми се вписват идеално. Е, за разлика от Бионсе, ти не се скъсваш от тренировки, за да възпроизведеш невъзможната хореография от клиповете и концертите й. Нито би могла да се върнеш отново във форма след раждане със скоростта, с която Кардашиян го направи.

Въпреки това си прегърнала здраво идеята, че „човек трябва да се приема такъв, какъвто е“ и ако някой наистина държи на теб, ще те хареса такава, каквато си си – апетитна фурия. Имаш Instagram, Facebook и Twitter, следиш профилите на всички „по-едри“ и моделки, които не се срамуват от формите си – също като теб.

Можеш да бъдеш спокойна – още хиляди, дори милиони хора по света мислят като теб. Ново изследване дори призовава дрехите в Америка да се номерират по нова скала, защото, оказва се, средностатистическата жена в САЩ носи XL или дори XXL. Още един повод да хвърлиш презрителен поглед към S и XS размерите в магазина за дрехи. Светът казва, че апетитните форми са „новото нормално“ и не се налага да полагаш никакви усилия, за да го промениш.

Е, задъхваш се, докато качваш стълби, но какво толкова? Тук-таме имаш целулит, а опитът за по-дълга разходка ти носи мускулна треска, но и това не е болка за умиране. Поне засега. Това, което не ти казва американското изследване е, че в САЩ над 60 процента от населението страда от затлъстяване или наднормено тегло, а страната влага стотици милиарди, за да се справи с проблема. Защо ли – защото затлъстяването е болестно състояние, а болестите нито са апетитни, нито са секси.

Plus size модата се появи като антипод на лъскавите фотошоп корици с изкуствено слаби жени, но „идеалното тяло“ отдавна не включва ръст 1.80 срещу 45 килограма, а здраво тяло, което не се изтощава от елементарни всекидневни задачи, нито се бори с високите си нива на холестерол. Затова дали искаш да си модерно закръглена вече не опира само до стандарти за красота.

Идеята „да приемаш себе си“ се е превърнала в призив да убиеш себе си с бездействие. Призивът „живей на мига“ е станал оправдание за тоталния отказ от реална и некозметична грижа за себе си и поглед към утрешния ден.

Plus size модата въпреки позитивната си идея, не кара жените да се чувстват приемани. Тя е отрицателно явление, което показва, че не е нужно да полагаш усилия, просто може да промениш стандартите за красота по света. Все пак в XXI век няма невъзможни неща.

Независимо кой какви форми приема за нормални, фактите сочат, че наднорменото тегло и затлъстяването водят до редица здравни рискове, включително – повишена опасност от сърдечносъдови заболявания, което може да те дари с инфаркт преди да си навършила 30.

Затова, апетитна тигрице, замисли се дали не е време да вземеш здравето си в свои ръце.

 

 

20 октомври, 2016 13:44 | от Мартин Дамянов 24 октомври, 2016 17:01 | от Цветелина Вътева