Ремонт на прецизен професионален електронен термометър – крачка встрани от пералните, плотовете, фурните, които ремонтирам…

14
289
Добави коментар
Krasimira_Petrova
Krasimira_Petrova

Редом с обичайните ремонти на перални, плотове, фурни, аспиратори и други битови уреди се случва да ме търсят за ремонт на по-нестандартна техника, като това представлява интерес за самия мен.  
Ремонт на битова техника

Съвсем наскоро ремонтирах прецизен професионален електронен термометър.

Ремонт на прецизен професионален електронен термометър

Ето как стана – от софийска фирма, разположена в Борово,  ме потърсиха, за да го поправя. След отваряне на уреда установих, че има изгорял предпазител и защитен диод на входа на захранването. 

Ремонт на професионален електронен термометър

Възстанових електронното устройство и беше редно  да установя причината за възникването на повредата. А тя от своя страна се оказа много прозаична – външният захранващ изправител беше с обратна полярност спрямо устройството. Съвсем очевидно някой „техник“ беше сменил зарядното. Обърнах поляритета на буксата, за да елиминирам неизправността, породена от действията на колегата и резултатът беше оптимистичен –  професионалния електронен термометър заработи нормално в работен режим. 

Прецизен професионален електронен термометър

Ремонт на битова техника, уреди за дома и персонална грижа, както и специализирани уреди – може да се свържете с инж. Станев на посочения телефон между 9.30 – 19.30 и да заявите ремонт на повредена техника в удобен ден от понеделник до неделя.