Какво представлява Анавар и как трябва да се използва? | Steroidi.bg

1
480
Добави коментар
slavchev
slavchev

„Анавар“ (Anavar) е търговската марка на анаболния стероид оксандролон, произведен за пръв път в САЩ през 1964 г. (другите пазарни брандове на препарата са „Оксандрин“ (Oxandrin) и „Лонавар“ (Lonavar)).

Анаварът е известен като оралният стероид с най-безвредно и меко действие. Използва се за катализатор в различни цикли с употреба на анаболни стероиди, като усъвършенства и засилва ефекта от приложението им. Не са забелязани странични ефекти. Спомага за натрупване на мускулни обеми, без да се задържат излишни течности. Повишава осезаемо силата на спортиста. Едно от най-важните му качества е, че, за разлика от почти всички останали анаболи, не ограничава производството на собствен тестостерон в организма. Именно това предимство го прави предпочитан от мнозина атлети.

Най-подходящите комбинации на анавара с други спортни медикаменти са следните:
– анавар + тренболон ацетат + винстрол;
– анавар + примоболан + пропионат;
– анавар + болденон;
– оксандролон + винстрол + тренболон енантат.

Предпочитаните от повече атлети комбинации на препарата са с примоболан, болденон и винстрол.
Напоследък го съчетават и с по-новия ампулен стероид мастерон, тъй като двата препарата имат добра съвместимост – тази комбинация засилва скулптирането на мускулите.

Анаварът е подходящ както за мъже, така и за жени, като придава на мускулите здравина и твърдост, подчертава контурите на релефа им. При приемането на анавара трябва да се спазват следните правила.
Дневната доза е между 3 и 5 таблетки дневно, тоест, 30-50 мг активна съставка. Часовете на приема са по преценка на атлета.

За предпочитане е цикълът на приемане да продължи 8 седмици. Това е периодът, в който анаварът демонстрира най-добре своите възможности. Препоръчва се комбинация на таблетките анавар с инжекционни медикаменти – 1 или 2. По този начин се засилва действието на другите анаболни препарати, както и се увеличава андрогенната активност.

Самостоятелно, анаварът е много подходящ за включване по средата на анаболен цикъл под формата на „мост“ между по-силни стероиди. По този начин се увеличава значително натрупването на мускулна маса, без да се потиска образуването на тестостерон в организма на атлета.

Приемането на анавар увеличава осезаемо силата, мускулите се уплътняват и стават по-еластични, а контурите им изпъкват ясно и отчетливо. Анаварът не проявява странични действия, затова атлетите може да не се опасяват от рискове за ароматизация и гинекомастия.

Поради своята безвредност и мекота на действие, препаратът може спокойно да бъде използван и от жени, като очертава красивите релефни форми на фигурата им, спомага за изгаряне на излишните мазнини и прави мускулите по-силни и еластични.