Вижте как изглежда Люси Иларионов по-слаб със 70 кг (папарашки снимки)

1
443
Добави коментар
slavchev
slavchev

Абсолютно неузнаваем е режисьорът Люси Иларионов. След оперативната намеса в Турция и строгата диета, на която се подложи, вече няма и следа от прекомерно едрия режисьор. Люси почти се е избавил и от гигантското шкембе, което пренасяше с огромни мъки, а бузите му са хлътнали навътре. Режисьорът е свалили над 70 килограма от теглото си и продължава битката с излишните килца.

Фотоси показват добрите резултати, които Иларионов е постигнал. Той е не само по-слаб, но и много подмладен, съобщи „България днес“.

Новият външен вид на режисьора предполага и смяна на гардероба му. Папарашките кадри проследяват деня за шопинг на Иларионов. В компанията на своята любима Ани Хоанг той избира дрехи с ярки цветове от бутика на роден млад дизайнер.

Преди месеци Иларионов се подложи на сложна и скъпоплатена интервенция в южната ни съседка. В частна клиника в Анкара изрязаха части от корема на режисьора, което му струваше колосалните 10 хил. евро. Резултатите не закъсняха и след операцията и строг хранителен режим Люси е като нов.

След голямата промяна в живота на режисьора следва и друга важна стъпка, която Людмил ще предприеме. Той вече предложи брак на дългогодишната си половинка и е готов другото лято да вдигне тежка сватба. Дотогава плановете му са да свали още излишни мазнинки, за да е като фиданка във важния ден.

Източник: Блиц

[Total: 0    Average: 0/5]