bwin с лиценз в България. Приемат нови регистрации.

2
334
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

bwin е един от световните лидери сред онлайн букмейкърите и те отдавна поддържат изцяло адаптирана на български език версия. Те са едни от най-добрите в сферата на пряко предаване на спортни събития на живо и това ги прави задължителни за играчи, които предпочитат залозите на живо.

Компанията е основана през 1997 във Виена, Австрия. Те имат на 2,000 служители и над 20 милиона клиента в повече от 25 основни пазари. Техните офиси са разположени във Виена, Стокхолм и Гибралтар. През 2011 bwin се слива с Британския гигант в областта на хазартните игри PartyGaming като акционерите на bwin  държат 51.6% от компанията. През 2015 ги купува инвестиционния фонд GVC за £1.1 млрд. Компанията има приходи от €611.9 през 2014.

Те са многократен носител на различни награди за онлайн хазартни продукти. Компанията винаги се е отличавала с инновативност и много добре направен дизайн.

Предимства на bwin:

Изцяло преведен на български език сайт; Бързо изплащане на печалбите; Много голям брой спортни събития; Добри коефициенти; Предаване на спортни събития на живо; Сигурен и престижен сайт.

bwin винаги са били в партньорски отношения с най-големите футболни клубове в Европа. В момента те са партньори с Реал Мадрид, Ювентус и Андерлехт.

Преди години те бяха спонсори и на Манчестър Юнайтед и на Байерн Мюнхен.

 bwin имат лиценз в България и приемат нови регистрации.