Бабата- дявол с шокиращи предсказания за близкото бъдеще на света! „Скоро ще дойде нова световна сила, досегашните господари…

1
641
Добави коментар
Monika_Petrof
Monika_Petrof

Бабата- дявол, както е по- известна Олга Пасичнюк е 82- годишна старица, с необикновена съдба. Тя сякаш е белязана, тъй като на челото си има два израстъка, които приличат на дяволски рога. Освен странните белези обаче, бабата- дявол е всепризнат гадател, който вижда пророчества в сънищата си и успява даи запомни и разгадае до най- малкия детайл!

Пророчицата живее в скромна дървена къща в село Мелекине, Донецка област. Откакто Украйна е разкъсана от гражданска война и ситуацията в района е изключително взривоопасна, богаташите са спрели посещенията си.Бунтовниците като че ли заобикалят селцето, където живее „бабата-дявол”! Все едно невидима енергия отблъсква войната и насилието от това място, според украинската телевизия Inter TV.

Рогатата пророчица коментира така кризата в Украйна в интервю за онлайн изданието на медията, които и взеха интервю във връзка с кризата в страната:

Ще се разберат! Трябва! Русите трябва да уважават свободата ни, а ние трябва да се научим да живеем в мир и разбирателство с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед! Това, което стана в сърцето на Киев миналата година /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество.

Ако нашите и русите не си стиснат ръцете, лошо ни се пише на всички! Ще настане пак глад като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в европа и американците ще се включат.

Това ще бъде използвано от арабите, които искат да завземат нашите земи, както винаги са искали откакто свят светува!

Според пророчицата европейския съюз ще рухне и победителите в европа ще бъдат единствено СВОБОДОЛЮБИВИТЕ БАНКЕРИ! /Може би визира Швейцарците, които винаги са се дистанцирали от „стадното мислене“!?/

Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат смъртта! Най-потърпевши ще са мъжете /Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, но се смята, че най-вероятно става въпрос за нова зараза, за която още не се подозира/

Новата чума няма да убива, но ще убие поколенията – мъжете няма да могат да правят деца! /Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, опасение цитирано от доста световни величия в медицината, което е заплаха за човечеството/.

„Бабата дявол“ вещае страшни неща за САЩ:

Сегашните господари на света ще станат роби на сегашните си роби! Великанът от Азия ще е новият господар!

Със сигурност става въпрос за САЩ и Китай, които, както много експерти смятат ще си разменят местата и Китай ще е новата световна суперсила, а икономиката на САЩ ще западне.

Светът е пренаселен! Няма достатъчно за всички! Няма достатъчно храна, няма достатъчно вода, няма достатъчно радост, няма достатъчно живот. За това природата ще прочисти човечеството през следващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „националности“ – богати и бедни.Пропастта между тях ще стане огромна, а бедните ги чакат нечувани страдания! -Завърши пророчеството си „бабата-дявол Олга Пасичнюк“!

 

Бабата- дявол е жена, която няма образование! Тя няма нито Интернет, нито разполага с привилегиите на съвременния свят. Старицата обаче, прави нечувани предсказания, свързани с глобални проблеми, геополитически конфликти, икономически катастрофи!