Висоководоустойчиви часовници Tissot Seastar с хелий

1
398
Добави коментар
chasovnici-bg
chasovnici-bg

Висоководоустойчиви часовници Tissot Seastar с хелий

Марката Tissot е основана от баща и син през 1853 г. и въпреки че в последствие влиза е обединение с Omega през 1930 г., а след това става и до днес е част от Swatch Group, часовниците далече не са изгубили своите традиции и все още притежават ценните си и отличителни качества – перфектно швейцарско качество на достъпни цени и истинска страст към иновациите в създаването на часовници Tissot.
Дори и да не сте голям специалист в сферата на часовници, вероятно знаете за известния модел Tissot T-Touch с чувствителен на допир екран, който марката презентира в края на 90-те години. В по-ранен период Tissot създават часовници от специални материали като камък, дърво и седеф.
Също така Tissot възобновяват своята серия часовници Seastar, за да създадат модерен висоководоустойчив часовник Tissot Seastar 1000 Chronograph с хронограф с размери на корпуса 48 мм – истински шедьовър в света на механичните часовници. Това е страхотен модел swiss made часовник с механичен хронограф, недраскаемо сапфир стъкло, водоустойчив 30 бара с хелиев газ във вътрешността си. Вариантите в дизайна на този часовник са различни цветове на циферблата, оксидация в черен или син цвят, спортна силиконова каишка или стоманена верижка. Ще си кажете, че много марки също произвеждат такива часовници с повече или по-малко различия в спецификациите. Но не и на такава цена! Швейцарска марка Tissot винаги предлага часовници с високо качество и същевременно на разумна и достъпна цена за часовник от такъв ранг. Така че, в общи линии уникалността на марка Tissot е перфектното съотношение между качество и цена.
Във връзка със световната известност и реноме на часовници Tissot, то няма съмнение, че топ качеството и на този модел часовник Tissot Seastar 1000, изработен от масивна стомана, сапфир стъкло и снабден с автоматично самонавиващ се механизъм швейцарски ETA C01.211, е перфектно. Ако всичко в този часовник ви изглежда страхотно, но се чудите дали той ще остане все така перфектен през годините, то Tissot са се погрижили и за този аспект от качеството на своите часовници. Това, което е необходимо и се изисква от потребителя е просто да се спре на правилния цвят и вариант на часовника Tissot, който ще избере, за да може да бъде неутрален с облеклото, което най-често носи и да се радва на ежедневно и дългогодишно носене на своя часовник Tissot.

Мегамол за часовници www.Chasovnici-bg.com предлага швейцарският бранд Tissot с гаранция от 3 години (2 години международна гаранция + 1 година подарък от нас). Моделите на Тисо се доставят безплатно за клиента до 24 часа.

Google