Явлението Мелания Тръмп

1
286
Добави коментар
svetla58
svetla58

Скоро стана ясно, че Америка вече има нов Президент и това е милиардерът Доналд Тръмп, а докато политическите коментатори се карат, ние обръщаме внимание на красивата му съпруга – Мелания.

 

Мелани Тръмп е родена в Югославия и за никого не е чудно, че Първата дама е работила като модел, тъй като красотата й се забелязва отдалеч. Високата 1.80 см – Мелания, е следвала архитектура и дизайн, но е прекъснала образованието си, за да замине за Америка и да покори модните подиуми.

Скандални са снимките, които се появиха в интернет пространството с голи кадри на красавицата, но докато светът се шокира, че Америка има по-разкрепостена Първа дама, феновете на Мелания по целия свят се увеличават.

Красивата славянка изглеждаше прекрасно по време на своите медийни изяви. Тя винаги придружаваше своя съпруг в предизборните му събития и блестеше с класа и стил. Мелания даде на Доналд Тръмп това, от което имаше нужда – човешката гледна точка.

Тя обеща да се застъпи за жените и майките, да не спира да се бори за равноправие. Мелания Тръмп е явлението, което промени нагласите, защото изпъстри с цвят строгия политически свят. Ние я харесахме, защото отвъд скандала в нея се крие образа на майката и съпругата. Вярваме, че стилната лейди може да се превърне в Първа дама за пример, затова ще следим пътя й с интерес. А вие – следете нас!

Етикети:
eMODNO да имам, аксесоари, дамска мода, дефиле, дизайнер, елегантност, звезден стил, звезди, интересно, колекция, красиво, красота, мода, Моден свят, модерно, модни тенденции, Отблизо, Потайности, Шопинг експерт