Евтино изхвърляне на стари мебели в София

1
357
Добави коментар
hamalimaistori
hamalimaistori

Изхвърляне на стари мебели в София на най-добри цени

Определено, изхвърлянето на старите мебели не е толкова забавно като покупката на нови.  Това е като да очаквате с нетърпение да се отървете от досадната стара гледка и да я замените с нещо ново и по- удобно.

След всичките дълги години  на вярна служба на старите ви мебели е дошло време, в което те вече не изглеждат така, както са били като нови. Диванът от седене пред масата или телевизора и от разтягане всяка вечер, вече е загубил добрия си външен вид и комфорт.

Вашият най-големият проблем не е дали можете да си позволите покупката на нови мебели, а как да махнете старите мебели от дома си. Има няколко успешни начина да изхвърлите старите си и излишни мебели.

Продажба

В идеалния случай, вие ще се опитате да продадете своите ненужни стари мебели, ако са в добро състояние, можете да осъществите минимална печалба в помощ на преместването си в ново жилище. Има няколко начина, а които можете да рекламирате вашите излишни мебели, като достигнете до обществеността чрез социалните медии, вестниците и от уста на уста.

Социалните медии са чудесен начин да информирате заинтересуваните, че имате мебели за продажба. Съществуват множество страници, които позволяват да публикувате информация и снимки на мебелите, както и да осъществите директен контакт с хората, които биха искали да ги купят.

Местните обяви – Можете да използвате възможността да пуснете безплатна обява в местните вестници и така да се свържете с хора, които действително имат нужда от подобни мебели и биха желали да ги купят. Това е по- добър вариант, защото така клиентът няма да се налага да плаща допълнително много за превоз на закупените мебели.

От уста на уста – това е добър, но не толкова ефективен начин за реклама на офертата.

Дарение

Напълно нормално е, боклукът на един човек да се окаже съкровище за друг. Това правило се доказва непрекъснато. На вас  може и да ви е омръзнал стария диван, но има хора, които не могат да си позволят покупката на нов. Спокойно можете да дарите вашите стари мебели на някой нуждаещ се, вместо да ги изхвърляте на сметището. Този човек ще ви е благодарен цял живот.

Можете да дарите мебелите на някоя организация или институция, която няма средства да купува нови мебели. Ще ви е благодарна, ако й отстъпите стария си диван, маса или бюро.

Почистване и извозване на боклуци

На последно място, можете да се обърнете към хамали, които да пренесат и изхвърлят всички стари мебели и боклуци. Ако се спрете на този вариант, няма да изкарате пари, напротив, ще си платите за услугата, но това е много по-удобно и бързо в сравнение с някои от изброените вече опции.

Обадете се на някоя от бригадите хамали. Те имат необходимия опит и оборудване, за да се справят успешно и качествено с изхвърлянето на старите ви мебеФли. Те ще разглобят и изнесат от жилището всичко, което е старо и ненужно за съвсем кратко време. Вярно е, че това ще ви струва малко пари, но няма да се налага да се занимавате с товарене и извозване на мебели от дома ви в друга дестинация. Това също няма да е без някакво заплащане. Хамалите предлагат изхвърляне на стари мебели и ще извозят всички отпадъци до специализирано сметище, където ще бъдат рециклирани по съответния начин.