Тя днес прилича на Барби, но когато я видите как е изглеждала преди…ще останете без думи! (СНИМКА)

1
297
Добави коментар
Monika_Petrof
Monika_Petrof

Кери Майлс (33) твърди, че изглежда като Барби от плът и кръв и харчи наистина огромни суми, за да поддържа своя идеален вид. Както казва тази козметичка, точно култовия характер на Барби е бил вдъхновение за нея още в ранна детска възраст, пише zajenata.bg.

Кери сега е буквално запленена от външния си вид, а семейството й счита, че тя е изглеждала много по-добре преди операциите. Днес на улицата получава различни обидни думи и всичко това само защото е осъществила мечтата си. Въпреки това, Кери твърди, че това изобщо не й пречи.

– Още докато бях момиче, ми казваха, че съм Барби. Затова сега наистина се старая да изглеждам като Барби, заявила тя пред медиите.

В началото само имах Барби прическа и носех много розови дрехи и провокативно облекло изобщо. Тогава през 2014 г.използвах ботокс и направих попълване на устните. А след това последва силикон в гърдите, разкрива Кери, която от тогава е похарчила над 100,000 паунда за своя Барби вид.

На тази дама всяка сутрин са й необходими най-малко два часа. Всичко това тя го прави дори и когато просто отива да разхожда кучетата си.

За съпруга си Дарън Майли, за който тя се омъжва през 2012 г., казва, че той никога не е бил фен на това нейно занимание.

– На Дарън не му харесва този изкуствен вид. Той мисли, че не трябва да продължавам с операциите, но аз със сигурност ще подължа. Ако има нещо против всичко това, ще се разведем, заключава в края Кери.

Edit