Златните момичета изиграха последното си съчетание (СНИМКИ)

1
350
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: LAP.bg

14 000 зрители в столичната зала „Арена Армеец“ изпратиха с бурни аплодисменти ансамбъла ни по художествена гимнастика, пише btvnovinite.bg.

Бронзовите медалистки от олимпийските игри в Рио – Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова, както и двете грации, които бяха част от успехите на тима преди това – Катрин Велкова и Елена Тодорова, взривиха публиката с грандиозен спектакъл.

Сред гостите в залата бе и Цветелина Стоянова. Гимнастичката, която претърпя инцидент през юни, бе бурно приветствана от препълнените трибуни. Феновете изразиха подкрепата и любовта си към световната шампионка, която не успя да сдържи сълзите си.

Бенефисът започна с общо изпълнение на седемте гимнастички, които спечелиха за България общо 81 медала от големи първенства. След това на екраните в залата бе излъчено видео, в което всяка една от тях разказа за първите си стъпки в любимия спорт.

Владимир Ампов-Графа поздрави момичетата с едно от най-хитовите си парчета, а първото индивидуално изпълнение на сцената за вечерта поднесе Катрин Велкова.

Елена Тодорова се появи на сцената с маска и черна пелерина, след което Ренета Камберова се представи на фона на „Лунната соната“. След това пред публиката застана капитанът на ансамбъла Михаела Маевска, последвана от Цветелина Найденова и Християна Тодорова.

Последна се представи Любомира Казанова, която ще продължи да се състезава и за новия ансамбъл.

Краят на спектакъла бе общо изпълнение между златните момичета и новите грациите на България.