Модерното изкуство в интериора

1
352
Добави коментар
seomystic
seomystic

Модерното изкуство в интериора

 

Къщата на артиста Pedro Reyes и жена му Carla Fernandez, която е моден дизайнер, представлява един ексцентричен дом, съчетал комфортен лукс с естетика от световен клас.

Венецианската мазилка и светлите дървени елементи допълват изтънчените аксесоари в тази уникална къща, намираща се в Мексико Сити.

 

 

Впечатляващата библиотека заема цяла стена и носи неподражаем уют на мексиканския дом.

Скулптурите са нестандартни, с геометрични форми и разчупени линии.

 

 

Pedro Reyes твърди, че интериорният дизайн е вдъхновен от пирамидите на ацтеките.

Целият интериор обаче се отличава  не само с античните нюанси на венецианската мазилка по стените, но и с бетонния ефект, който практически е навсякъде в къщата.

 

 

Самият под пък е покрит с дялани камъни, създаващи усещане за близост до природата.

В тон с останалата част на дома, банята също изглежда като изградена от каменни късове и неподправена венецианска мазилка. Мебелите са минимални и е заложено основно на естествените материали и връзката с околната среда.

Множество оригинални скулптури, дървени стълби, богата библиотека и меки цветове – всичко това е комбинирано с модерно изкуство и усет към детайла.

 

 

Надяваме се този материал да ви вдъхнови за следващия ви интериорен проект, а ние от Novacolor обещаваме да предоставим всички възможности за постигане на уникална визия за всеки дом.