Карибски премиер ожени принц Хари и Меган Маркъл

1
273
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ДИПЛОМАТИЧЕСКИ КОНФУЗ
Карибски премиер ожени принц Хари и Меган Маркъл
Министър-председателят на Антигуа и Барбуда Гастон Браун покани британския принц и американската актриса на меден месец на острова

26 Ноември 2016 09:29
0

принтирай

|

текст

Премиерът карибската островна държавица Антигуа и Барбуда  предложи на британския принц Хари да прекара на острова медения месец с американската актриса Меган Маркъл, с която има връзка само от няколко месеца.Това стана по време на официалното посещение наскоро на Принца в островната държава.  В речта си пред принца и стотината гости премиерът Гастон Браун си позволи шегичка за личния живот на третия наследник на британската корона.„Разбирам, че много скоро ще има попълнение в кралското семейство. Изглежда, че при нас ще се появи още една принцеса. Затова аз просто искам да кажа, че вие трябва да прекарате медения си месец на Антигуа и Барбуда“.

 

Според очевидци внукът на кралицата Елизабет Втора се смутил от такова предложение и дори навел поглед от неудобство.
 
Премиерът обаче нямал спирачки и по-късно заявил пред журналисти, че вижда в Меган Маркъл добра партия за принца. „Чух за нея, а и чух също, че те мислят и за сватба“, каза Браун.
 

Great to see so many great charities at today’s showcase doing exceptional work for people in Antigua & Barbuda #RoyalVisitAntiguaBarbuda pic.twitter.com/i2YPCxuswH
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) November 21, 2016
Но и с това гафовете на Браун не свършили. След като казал, че принц Хари ще има среща с 6 кралици на красотата от Острова, той добавил: „И да знаете, каквото и да се случи, то си остава тука. Така че, не се безпокойте!“
 

Мис Антигуа и Барбуда Леанда Норвил

––––––––––––––

Принц Хари, който по време на посещението си до този момент изглеждал в доста добро настроение, видимо се намръщил от плоските шеги на домакина и отказал да се снима с последната мис Антигуа и Барбуда Леанда Норвил.

25-годишната Леанда сподели пред медиите, че е била разочарована от отношението на принц Хари, но е доволна от срещата си с него:

„Той е истински джентълмен. Разбира се, че искам да съм негова принцеса. Всички тук биха искали. Неговата приятелска изгрежда приятно момиче, но и аз бих била добра за него“.
 

През октомври се появи официално съобщение за отношенията на Хари с Меган Маркъл. В него се казваше, че принцът е много разстроен от намесата в личния живот на неговата възлюбена.
 

A lovely performance from the Women of Self-Esteem Foundation at the Charities Showcase #RoyalVisitAntiguaBarbuda pic.twitter.com/QfGuTP23Ja
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) November 21, 2016

 

Антигуа и Барбуда са част от Британската общност на народите и техен суверен е британската кралица, представяна от губернатор. Реалната власт обаче е в ръцете на премиера.