Вижте коя е най-младата майка в света! Едва на 5 години и роди здраво дете!

1
984
Добави коментар
slavchev
slavchev

Реклама:

Майчинството е нещо, което почти всяка жена чака като най-важното събитие в живота си. За едно малко момиче от Перу обаче този миг идва неочаквано, травматично и остава забулен в тайна повече от 80 години.

В Перу е регистриран странният и уникален случай на момиче, което забременява с първото си дете не на 18 и дори не на 14-годишна възраст, а когато е е два на…5 годинки. Случаят на Лина Медина се разчува по цял свят и провокира интереса на цялата лекарска и научна общност.

Лина е родена на 27 септември 1933 г. в Тикрапо, Перу. Малкото селце е високо в планината, намира се в един от най-бедните региони на страната. Тя е едно от деветте деца на родителите й Тибурело Медина и Виктория Лосеа.

Малката Лина изумява своята майка, когато е само на 2 години и за пръв път има месечен цикъл. Никой не би разбрал, че момиченцето е с нещо по-различно от другите. Тя била напълно здрава и се развивала нормално за годините си.

На 5-годишна възраст обаче коремчето й започва да расте. Родителите й я завели при местния шаман, за да й помогне и да установи на какво се дължи аномалията. Той обаче нищо не могъл да направи.

Уплашени, че може да става дума за тумор, родителите я завели в болница в град Писко. Там лекарите били шокирани да разкрият, че детето е бременно в седмия месец. Доктор Герардо Лозада обяснил, че детето има напълно развити детеродни органи. Подробни прегледи доказват, че момиченцето имало менструален цикъл още от 8-месечна възраст. Препратили го в болница в столицата Лима, където останало до деня на раждането, за да бъде наблюдавано под лупа от докторите.

Бебето на Лина се родило със цезарово сечение. Детето било отгледано от семейството, което щом се върнало на село, срамувайки се от случилото се, обявило, че Лина си има малко братче.

Малкият Герардо бил кръстен на лекаря, който се грижил за малолетната му майка до мига на раждането. Когато станал на 10 годинки той научил истината – Лина не му е сестра, а майка.

Мъжът, роден от 5-годишно дете, умира на 40-годишна възраст през 1979 година.

Малко преди първородният й син да се спомине Лина Медина се жени и ражда втори син от съпруга си Раул.

До края на живота си Лина Медина не разкрива кой е истинският баща на сина й. Запознати със семейството твърдят, че тя най-вероятно е била изнасилена от родния си баща. Заради подозренията срещу него той бил арестуван и съден за блудство и кръвосмешение. Жената така и не проговорила пред журналистите, които през годините много пъти се опитали да стигнат до истината за бременността й.

Източник: Канал 3

[Total: 0    Average: 0/5]