Какво да очаквате от нас?

1
335
Добави коментар
Mishel_Foster
Mishel_Foster

Нашите клиенти, много често, не могат да предположат всички услуги и екстри, които могат да получат посредством печат.  До къде се разпростират иновациите в декорацията на интериора, какво всъщност представляват съвременните фототапети?

Това е така, защото на клиентите им е представена бедната гама от продукти в магазинните мрежи, свеждаща се до фототапети – 15-20 модела, обикновени тапети в едни и същи десени, няколко фолиа за врати и прозорци готови стикери за стени – винаги само в един размер, и с това се приключва. Те са на един и същи модел хартия,  на едно и също по дебелина фолио, всички със стандартно зададени размери, които сякаш няма значение дали ще ви паснат! В общи линии принуждават крайния потребител да бъде, като всички останали. Разбира се, и цените им са доста приемливи, нали все пак произвеждат стотици хиляди бройки за цял свят? Но приемайки ниските им цени, всъщност приемате един огромен компромис с вашата представа за идеална декорация. Приемате да получите нещо евтино, но не точно това което искате, даже може би доста различно, на всичкото отгоре с неподходящ размер и както се оказва го имат още хиляди домове, офиси, търговски обекти и др. Срещате вашата картина навсякъде другаде, вашият фототапет, се оказва, че са си го купили и съседите над вас, до вас и може би у тях стои малко по-добре? Всъщност – не, и там той се е оказал с пет сантиметра по-къс. В този ред на мисли, се чудя дали е по-добре да хвърлиш парите си за нещо неудовлетворително, нещо почти, ама не точно, нещо което не е вашата същност и желание да притежавате, само защото то е по-евтино от вашите мечти? И дали това което желаете е наистина чак толкова недостижимо? Или просто трябва да помислите така – този дом ще го гледам със сигурност поне още 20 години. Предпочитам да прекарам тези години с това, което наистина харесвам. Нима не мога да отделя по-малко от шест стотинки на ден, за това което искам да ме радва? Или може би си мислите, че кой стои с един и същи фототапет 20 години? Да, така разсъждават много от нашите клиенти, но само за информация, ще ви споделим, че първите ни клиенти от преди 10 години, все още са със същите фототапети, които сме им поставили. Когато интериорът те удовлетворява и те прави щастлив всеки ден, на теб не ти се иска да го сменяш толкова често. Но когато не си доволен, и си  закупил онова, което срещаш навсякъде другаде, което не е твоята идея, тогава – да, ще бъдеш неудовлетворен всеки ден и ще искаш да го подмениш възможно най-бързо!

Нека да ви представя, до къде се разпростират нашите възможности!

Безкрайно много са възможностите за декорация на детски стаи, за да се ограничавате до магазинната мрежа. Представете си мотивите, които имате на стената, да се пресъздадат и върху мебели, врати, дори щори! Покривката на леглото и завесите също може да са изпринтирани с желан от вас десен. И не е само това! Можем да изпринтираме дори фототапет за пода, който да бъде издръжлив на износване и почистване. Може да се монтира върху ламиниран паркет или друга гладка основа. Представете си детската стая да получи онзи 3 D под, който ще буди възхищение у всички деца, дошли на гости.

Представете си всички идеи за вашия дизайн, да бъдат изпълнени от един производител. При това с качествени материали и сертификати за безвредност. С перфектно качество на печат!

Предлагаме директен печат върху плоскости, които се използват за гръб на кухня или за окачени тавани, както и различна технология, която е с доста по-ниска цена, но не отстъпва по качество.

Някои фирми тепърва навлизат с идеи за водоустойчиви фототапети, а ние ги произвеждаме вече повече от 7 години! Фототапетите ни за баня са подходящи, както за стените, така и за пода, нашите графични дизайнери, могат да изработят различни 3D подове, според вашите желания.

Последната новост е печат на опънати тавани, с невероятни изгледи към небето, клони на дървета, космос и много много други различни.